معاون استاندار ایلام مطرح کرد

حفظ انسجام ملی دشمن را در دستیابی به اهداف ناکام می‌گذارد

ماناسپهر - ایلام -معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام وحدت و انسجام میان همه دلسوزان نظام را سلاحی برنده و کارآمد توصیف کرد و گفت که وحدت ملی مهم‌ترین عنصر در ناکامی دشمن برای دستیابی به هدف‌های شوم خواهد بود.

به گزارش ایرنا، تاج‌الدین صالحیان در نشست هماهنگی دهه کرامت با اشاره به برگزاری تجمع‌های شبانه در سراسر کشور از جمله همه شهرستان‌های استان، خواستار رعایت مصالح ملی در موضع‌گیری‌ها از سوی سخنرانان و پرهیز از هرگونه بیان مطالب تفرقه‌آمیز شد.

وی با بیان این که فصل‌الخطاب در همه امور باید پیروی از رهنمودها و دستورهای رهبر معظم انقلاب باشد، گفت که تریبون‌داران در چارچوب سیاست‌های تعیین شده از سوی شورای عالی امنیت ملی مطالب را عنوان و از سخنانی که سبب ایجاد چندصدایی و دو قطبی در جامعه شود، پرهیز کنند.

معاون استاندار ایلام اظهار کرد: مردم هوشیار ایران اسلامی ثابت کرده‌اند در برابر زورگویی‌ و زیاده‌خواهی‌های دشمنان هیچ‌گاه کوتاه نمی‌آیند و مسئولان نیز موظفند ضمن حفظ اتحاد ملی با تکیه بر منطق و حقوق بین‌الملل از منافع کشور دفاع کنند.

صالحیان با اشاره به شرایط حساس منطقه و پرسش‌های مطرح شده در باره تنگه هرمز، توضیح داد که برخلاف تبلیغات رسانه‌ای، جمهوری اسلامی ایران بر اساس موازین حقوق بین‌الملل و با استناد به قواعد موجود، حق اعمال حاکمیت بر آب‌راه‌های واقع در آب‌های سرزمینی خود را دارد.

معاون استاندار ایلام بر ضرورت هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان و تبیین حقوقی اقدام‌های جمهوری اسلامی در خصوص اعمال حاکمیت بر تنگه هرمز تاکید کرد.

وی با بیان این که ایران و آمریکا هیچ‌کدام عضو کنوانسیون‌های ۱۹۵۸ و ۱۹۸۲ حقوق دریاها نیستند، اضافه کرد: تنگه هرمز در آب‌های سرزمینی ایران قرار دارد و بر اساس قاعده «حقوق بین‌الملل عرفی»، کشورها نمی‌توانند نسبت به رژیم خاص هر تنگه بین‌المللی اعتراضی داشته باشند؛ چرا که نسبت به رژیم‌های مشابه در دیگر تنگه‌ها مانند بسفر، داردانل یا جبل‌الطارق اعتراض نکرده‌اند.

معاون استاندار ایلام به هزینه‌های تامین امنیت تنگه هرمز توسط ایران پرداخت و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران تا کنون با حسن نیت و بزرگ‌منشی امنیت این آب‌راه راهبردی را تامین کرده، اما اکنون با دیدن سوءنیت برخی همسایگان که از این تنگه ضد ایران استفاده کرده‌اند، حق خود می‌داند که عوارض متعارف دریافت کند و این اقدام به هیچ وجه «باج‌گیری» نیست، بلکه استیفای حقوق ملت ایران است.

وی با اشاره به تحرک‌های نظامی اخیر در منطقه، از همه دستگاه‌های اجرایی خواست تا ضمن آمادگی کامل، برای مقابله با جنگ روانی دشمن، اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف به مردم را در اولویت کار خود قرار دهند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام نیز در این نشست اظهار کرد که فردا (یکشنبه) همزمان با سراسر کشور، برنامه‌های دهه کرامت در امام‌زاده علی‌صالح (ع) آغاز می‌شود.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور از برگزاری ویژه‌برنامه ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر در میدان آیینی ۲۲ بهمن شهر ایلام خبر داد و گفت که خوشبختانه با برگزاری ۲۱ نشست مستمر، وفاق و همدلی بسیار خوبی میان اعضای ستاد دهه کرامت استان حاکم و تاکنون هیچ مشکل خاصی در برگزاری اجتماع‌های مردمی ایجاد نشده است.

وی افزود: سامانه صوتی جدید از تهران تحویل گرفته شده و پس از نصب ثابت در جایگاه، مشکلات گذشته برطرف خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ایلام همچنین از ارسال سومین محموله اقلام فرهنگی تبلیغی به کشور عراق خبر داد و اظهار کرد که این محموله با هماهنگی نماینده وزارت امور خارجه و کاردار سفارت جمهوری اسلامی در کربلا به استان واسط تحویل داده شده است و پیش از این نیز دو مرحله ارسال برای آیین‌های مختلف عراق انجام شده بود.

چراغی‌پور با قدردانی از استقبال پرشور مردم از برنامه‌های تجمع‌های شبانه، تاکید کرد: پایش‌های میدانی نشان می‌دهد جمعیت حاضر در آن‌ها بسیار خوب و پایدار است و مردم حتی پس از پایان برنامه‌ها نیز در میدان اصلی حضور دارند که نویدبخش تداوم چنین رویدادهای فرهنگی موثری است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام نیز از آغاز جشن‌های دهه کرامت با شعار «بیعت با امام» از صبح فردا در آستان مقدس امام‌زادگان خبر داد و گفت که امسال با توجه به شرایط موجود در کشور، تلاش داریم فضای جشن‌ها با حضور حماسی مردم عجین شود.

حجت‌الاسلام مجید میرزایی به وجود حدود هشت هزار امام‌زاده در سراسر کشور اشاره کرد و ادامه داد که بسیاری از آنها منتسب به حضرت موسی بن جعفر (ع) هستند.

وی یادآور شد که استان ایلام ۱۰ امام‌زاده شاخص دارد که برنامه‌ریزی لازم برای میزبانی پرچم حضرت رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) در آن‌ها انجام شده است.