نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش بامداد دوشنبه شب ایرنا، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان درباره آخرین وضعیت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت وگو و تبادل نظر کرد.
در این تماس، دو طرف درباره ترتیبات برگزاری دور بعدی مذاکرات هستهای رایزنی کردند.
ساعتی پیش وزیر امورخارجه عمان ضمن حمایت از مذاکرات، برگزاری دور تازه گفت و گو های ایران و آمریکا را در روز پنجشنبه آینده در ژنو را تایید کرده است.
به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، بدر البوسعیدی وزیر امورخارجه عمان اعلام کرد: خوشحالم که تأیید کنم که مذاکرات آمریکا و ایران پنجشنبه آینده در ژنو برگزار خواهد شد.
صحبت های البوسعیدی ساعتی پس از آن بیان می شود که سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در گفتوگو با شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز گفت که انتظار دارد روز پنجشنبه در ژنو با استیو ویتکاف، فرستاده آمریکا مذاکراتی داشته باشد.
دور نخست مذاکرات غیرمستقیم تهران – واشنگتن پس از جنگ ۱۲ روزه، جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ (۶ فوریه ۲۰۲۶) در مسقط برگزار شد و در جریان گفت وگوها، هیاتهای مذاکره کننده ایران و آمریکا مجموعهای از نظرات، ملاحظهها و رویکردها را از طریق بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان به یکدیگر منتقل کرده بودند.
ماناسپهر - تهران - نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتوگو کرد.
ماناسپهر - تهران-سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری روایتهای هالیوودی درباره سربازان آمریکایی را ساختگی و غیرواقعی دانست و گفت: این نظامیان فاقد روحیه و دارای رفتارهای غیراخلاقی، توخالی و پوچ هستند.
ماناسپهر - بازرس کل قضایی استان به همراه حجت الاسلام جهانپورمسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیادشهید استان ایلام در اولین روز از گرامیداشت هفته دفاع مقدس با خانواده معظم شهیدان " والامقام قاسم،جاسم،حسام وسام سلیمی" دیدار و تجلیل کرد.
ماناسپهر -