نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی در روز جمعه، حسن همتیفر افزود: طبق ماده یک قانون مجازات تشدید جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی، اموال متهمانی که اقدام عملیاتی و اطلاعاتی علیه امنیت کشور انجام دادهاند، مصادره میشود.
وی اضافه کرد: سایر متهمان هم که در تخریب و آتشسوزیها نقش داشتهاند، علاوه بر مجازات قانونی به جبران خسارت هم محکوم خواهند شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی ادامه داد: اخذ شکایت از اولیاء دم شهدا علیه عاملان اصلی اغتشاشات شامل دولت آمریکا و رییس جمهور آن و رژیم صهیونیستی و نخست وزیر آن و سایر عوامل وابسته از جمله ربع پهلوی در دادسرای های استان خراسان رضوی نیز در جریان است.
ماناسپهر - وزارت اطلاعات اعلام کرد که پیش از این نیز چهار تیم تروریستی دیگر در نیمه اول تیرماه در کمین سربازان گمنام امام زمان(عج) و حافظان امنیت استان سیستان و بلوچستان گرفتار شده بودند که به هلاکت دو تن و دستگیری ده نفر دیگر منجر شده بود.
ماناسپهر - بانک صادرات ایران با برپایی موکب خدمترسانی در مسیر پیادهروی زائران اربعین، به میزبانی شایسته از عاشقان کربلای معلی شتافت.
ماناسپهر - ایلام - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: امروز به برکت ایستادگی مردم و هدایتهای الهی، جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت به عنوان قدرت نوظهور و اثرگذار در عرصه جهانی تثبیت شدهاند.
ماناسپهر - ایلام - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از بهرهبرداری ۷۸ پروژه ارتباطی با سرمایهگذاری ۸۷۰ میلیارد تومان در استان ایلام خبر داد و گفت که توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور با وجود آسیبهای ناشی از جنگ و تجاوز دشمن متوقف نشده و خدماترسانی به مردم با جدیت ادامه دارد.