تولید ۴.۱ میلیون بخاری بهینه‌سازی شده برای مدیریت ناترازی انرژی

ماناسپهر - ایلام - مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران از دستور کار قرار گرفتن تولید چهار میلیون و ۱۰۰ هزار دستگاه بخاری بهینه‌سازی شده توسط تولیدکنندگان داخلی در راستای مدیریت ناترازی انرژی در کشور خبر داد.

هوشنگ صیدالی روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ناترازی انرژی در کشور موضوعی جدی است و همه دستگاه‌های مسوول باید به این مسئله ورود جدی داشته باشند.

وی با بیان این‌که یکی از اصلی‌ترین راهکارهای مقابله با این موضوع مصرف بهینه انرژی است، افزود: در این ارتباط با هماهنگی تولیدکنندگان داخلی چهار میلیون و ۱۰۰ هزار بخاری بهینه‌سازی شده در دست تولید است.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران یادآور شد: تا کنون ۳۰۰ هزار بخاری بهینه‌سازی شده تولید و باقی این میزان نیز تا دو سال آینده ساخته خواهد شد.

صیدالی بهینه‌سازی موتورخانه ها را نیز از جمله برنامه‌های این شرکت در راستای کاهش ناترازی انرژی برشمرد و تاکید: ۱۱۴ هزار موتورخانه در سراسر کشور تاکنون‌ بهینه شده است.

وی میزان تولید گاز در کشور را ۸۸۰ میلیون مترمکعب در شبانه‌روز اعلام کرد و گفت: مصرف گاز هم اکنون به ۷۰۰ میلیون مترمکعب رسیده و در صورت رعایت نشدن الگوی مصرف به ویژه در بخش خانگی، تجاری و کشاورزی مجبور به قطع گاز صنایع در فصل سرما می‌شویم.

مدیر امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: اکنون بیش از ۹۸ درصد نقاط شهری و ۹۵ درصد مناطق روستایی کشور از نعمت گاز بهره‌مند هستند.

نوسازی سامانه‌های گرمایشی همواره یکی از محورهای اصلی، جایگزینی وسایل گرمایشی غیراستاندارد با مدل‌های کم‌مصرف و بهینه بوده است.

تولید انبوه بخاری‌های بهینه‌سازی شده، در راستای اجرای مصوبات شورای عالی انرژی و تأکید بر کاهش تلفات حرارتی در مصرف‌کنندگان خانگی تعریف شده است.