گشایش نمایشگاه کتاب ایلام و محصولات فرهنگی به مناسبت هفته‌ی کتاب

ماناسپهر - به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب، نمایشگاه کتاب و عرضه محصولات فرهنگی در مجتمع فرهنگی هنری ایلام دایر شد و روز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ ، با حضور تاج الدین صالحیان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام ،  علی هلشی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شوهانی رییس دانشگاه پیام نور ایلام، جمعی از مدیران فرهنگی و دانشگاهی و علاقمندان و دوست‌داران کتاب و محصولات فرهنگی افتتاح شد .

به گزارش ماناسپهر، علی هلشی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین گشایش این نمایشگاه ضمن خیر مقدم به حضار و میهمانان در خصوص این نمایشگاه بیان کرد: این نمایشگاه با همت اتحادیه کتابفروشان استان ایلام(کتابفروشی کاوان و هامون)  و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز به کار می کند.

وی عنوان داشت : در این نمایشگاه دو هزار عنوان کتاب در قالب شش هزار نسخه با موضوعات رمان، تاریخ، فلسفه، مذهبی، روان‌شناسی، ادبیات کلاسیک، شعر، کودک و نوجوان و کتب نفیس برای استفاده علاقمندان به کتاب عرضه شده است.

هلشی ضمن دعوت از علاقمندان به کتاب و کتابخوانی برای بازدید از این نمایشگاه فرهنگی، عنوان کرد؛ این نمایشگاه از ۱۱  تا ۲۰ آبان از ساعت ۰۹:۰۰ صبح تا ۲۱:۰۰ ، با تخفیف  ۱۵ تا ۲۵ درصد فعالیت خواهد داشت.

علاقمندان به حوزه کتاب می‌توانند کتب مورد علاقه خود را با تخفیف ۱۵ تا ۲۵ درصدی در مجتمع فرهنگی هنری ایلام واقع در خیابان پیروزی تهیه نمایند./خبرنگار – سهیلا مهدی بیگی