نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار استانی پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ محمد غفوریان مدیر شعب بانک مسکن استان یزد با بیان این مطلب گفت: تاکنون مبلغ 32.548 میلیارد ریال به انبوه سازان و متقاضیان خودمالک پرداخت شده و مابقی براساس پیشرفت فیزیکی طرح ها به متقاضیان پرداخت خواهد شد.
مدیر شعب استان یزد با اشاره به پذیرش بیش از 8750 واحد طرح نهضت ملی مسکن در استان گفت: استان یزد یکی از استانهای پیشرو در طرح نهضت ملی مسکن بوده است به گونه ای که بخش عمده ای از پروژه های نهضت ملی مسکن استان توسط بانک مسکن تامین مالی شده است.
غفوریان وجه تمایز ساخت و ساز پروژه های نهضت ملی مسکن در استان یزد را سبک شهرسازی ویلایی در شهرک 377 هکتاری یزد عنوان کرد که مطابق با فرهنگ زندگی ایرانی و اسلامی طراحی شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش سهم بانک مسکن از تسهیلات پرداخت شده در بخش مسکن استان را بیش از ۷۰ درصد خواند و افزود: بانک مسکن استان آمادگی ادامه تامین مالی طرحهای نهضت ملی مسکن و تداوم این مسیر را دارد.
ماناسپهر - همزمان با هفته دولت، ساختمان جدید شعبه بیمه ملت در استان یزد با هدف توسعه زیرساختها و ارتقای سطح خدماترسانی به بیمهگذاران افتتاح شد.
ماناسپهر - طرح فروش خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک صادرات ایران، ویژه شهریورماه آغاز شد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۴ طرح آب و فاضلاب شهری و روستایی با مجموع هزینه و اعتبار۲۲۳ میلیارد تومان، همزمان با هفته دولت ۱۴۰۵ خبر داد.
ماناسپهر - حمزه محمدیمقدم، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام، از پایان عملیات جستوجوی مرد ۴۶ ساله مفقودشده در منطقه بلیین شهرستان ایلام و کشف پیکر وی پس از دو روز عملیات جستجو خبر داد.