نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ماناسپهر – مدیرکل کمیته امداد استان ایلام گفت: سال گذشته و امسال بخشی از وجوهات زکات جمع آوری شده این استان در زمینه اشتغال آفرینی برای نیازمندان و همچنین ساخت و تأمین مسکن برای این قشر هزینه شده است.
ناصر مرادی پویانی در همایش نقش کارشناسان پهنه جهاد کشاورزی در ترویج و توسعه زکات بیان کرد: زکات جمع آوری شده در هر شهرستان و منطقه از استان صرف کمک و خدمت به مردمان همان مناطق خواهد شد.
وی با بیان اینکه توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در سه محورمسکن، اشتغال و فرهنگی صورت می گیرد عنوان کرد : از دو سال پیش تاکنون بیش از ۱۰۵۰ واحد مسکونی برای مددجویان استان ساخته شده که بخشی از هزینه های ساخت و تأمین این واحدها از محل زکات بوده است.
مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه جهاد کشاورزی و کارشناسان پهنه و ترویج در این حوزه نقش مهمی در ترویج و جمع آوری زکات دارند تصریح کرد: امسال تاکنون ۱۸ میلیارد تومان زکات در این استان جمع آوری شده که اگرچه در این زمینه از استانهای برتر کشور هستیم اما همچنان ظرفیت استان بیشتر از این رقم است.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان ایلام نیز در این همایش گفت: هم اکنون ۱۹۰ کارشناس پهنه جهاد کشاورزی در زمینه ترویج کشاورزی در استان فعالیت داشته که ترویج زکات نیز بخشی از وظایف افتخاری این قشر است.
حشمت عزیزان بیان کرد: در سالهای اخیر جهاد کشاورزی با تمام وجود در زمینه جمع آوری زکات پای کار بوده و ما همچنان آماده نقش آفرینی بیشتر در شورای زکات و جمع آوری زکات هستیم.
وی همچنین پیشنهاد کرد: با توجه به تغییراتی که در زمینه اطلاع رسانی در کشورمان شاهد آن هستیم در صورت استفاده از روش های نوین و جدید در جمع آوری زکات می توان رقم فعلی زکات استان را چند برابر کرد.
ماناسپهر - تهران- مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی با حضور هزاران نفر از اقشار مختلف مردم در جوار حسینیه امام خمینی(ره) و محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای برگزار شد.
ماناسپهر - تهران- شاگردان امیر قلعهنویی با تکیه بر انسجام دفاعی، برنامه تاکتیکی دقیق و درخشش علیرضا بیرانوند، یکی از بهترین نمایشهای سالهای اخیر خود برابر یک حریف بزرگ اروپایی را به ثبت رساندند و به نوعی نشان دادند که به بلوغ تاکتیکی رسیدهاند.
ماناسپهر - تهران- امضای یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان جنگ و آغاز مذاکرات، اقتصاد ایران را در آستانه یکی از مهمترین مقاطع خود در سالهای اخیر قرار داده است؛ توافقی که با تعلیق تحریمهای نفتی، رفع محدودیتهای تجارت دریایی و آزادسازی داراییهای مسدود شده ایران همراه شده و چشمانداز تازهای پیش روی بازار انرژی، سرمایهگذاری و تجارت خارجی گشوده است.
ماناسپهر - تهران- رئیس قوه قضاییه گفت: امام خمینی(ره) از برجستهترین درسآموختگان مکتب امام حسین (ع) بودند که با داشتن مشی حسینی، در مسیر مبارزه با مستکبران داخلی و خارجی، حتی یک لحظه نترسیدند و ناامید نشدند و نسبت به وعدههای الهی تردید نکردند.