نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ماناسپهر – شعب کشیک بانک مسکن به منظور ارائه خدمات به مشتریان در روز یک شنبه بیست و پنجم آذر ماه اعلام شد.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛بر اساس نظر استانداری تهران و همزمان با تعطیلی سراسری روز یکشنبه بیست و پنجم آذرماه سالجاری به دلیل تداوم سرما و برودت هوا؛شعب کشیک بانک مسکن در استان تهران فعال بوده و از ساعت ۹ تا ۱۲ به مشتریان خدمت رسانی می کنند.
بر اساس این گزارش؛ فردا یکشنبه شعب مستقل مرکزی،آیت الله کاشانی،شهید رجایی،آفریقا، تجریش، میرداماد و ولیعصر شهریار دراستان تهران در راستای ارائه خدمات به مشتریان فعال هستند.
شعب بانک مسکن در سایر استانها نیز با هماهنگی مدیریت امور شعب مطابق اعلام استانداری و یا سایر مراجع ذی صلاح استانی فعال خواهند بود.
ماناسپهر -همزمان با ایام فاطمیه و تقارن با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، استان ایلام میزبان پیکرهای مطهر ۷ شهید گمنام تازهتفحصشده دوران دفاع مقدس بود.
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آسیبدیدن بخشی از زیرساختهای گازی کشور در جریان جنگ رمضان گفت: با توجه به محدودیتهای پیشرو در تأمین گاز، مدیریت مصرف و فرهنگسازی برای استفاده بهینه از این انرژی در فصل سرد سال، ضرورتی انکارناپذیر است.
ماناسپهر -مدیرامور شعب صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان ایلام از اهدای بیش از۵۰میلیارد ریال توسط خیرین برای مشارکت در طرح قرضالحسنه ماندگار و اختصاص تسهیلات به خانوادههای نیازمند خبر داد.
ماناسپهر -استاندار ایلام، حول بهینهسازی مصرف انرژی، با قدردانی از پیگیریهای میدانی و اقدام عملیاتی و ۱۲ ساعته مدیرعامل و مجموعه شرکت گاز استان در رفع قطعی گاز منطقه صالحآباد در ایام جنگ رمضان، گفت: هدف از بهینهسازی، صرفاً کم کردن مصرف نیست؛ بلکه انرژی باید بهموقع و به میزان استاندارد به مردم، واحدهای تولیدی و صنعتی برسد تا دولت با وجود محدودیتهای انرژی، بتواند از تداوم فعالیت صنایع حمایت کند.