نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ماناسپهر – سعید هژبری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در گفتگو با اصحاب رسانه گفت: بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل تملک دارایی ها و همیاری شهرداریها در قالب اربعین حسینی به استان اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه اربعین حسینی نقش مهمی در توسعه زیرساختهای استان دارد، اظهار کرد: منابع اربعین شامل تملک داراییهای استان است که از طریق سازمان برنامه و بودجه اختصاص مییابد که این اعتبار برای سال جاری یک هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال بوده است.
هژبری افزود: از سال ۴۰۲ سازمان همیاری شهرداری های کشور بخشی از درآمد خود را به اربعین در استان اختصاص داده و سال گذشته سه هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال اختصاص یافته که اعتبار مصوب امسال ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال با تحقق ۱۰۰ درصدی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در ادامه با اشاره به این امر که تمام تلاش مسئولان استان در راستای تسهیل در تردد زوار اربعین است، افزود: تکمیل چهارخطه کردن مسیر ایلام به مهران از جمله این خدمات ارزشمند برای تردد راحت، آسان زوار است و نیز ۵۷ پروژه در حوزه شهرداریها در استان وجود دارد که نقش مهمی در راستای توسعه حوزه شهری استان خواهند داشت و این پروژه ها هم اکنون در حال اجرا هستند.
این مسئول خاطر نشان ساخت: یکی از چالشهای حوزه شهری استان بخش پسماند در سطح شهرهای استان است که در راستای رفع مشکلات حوزه پسماند شهری در استان ۹ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۹۰ میلیارد ریال از جمله سایت بازیافت زباله شهر ایلام در حال اجرا است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در ادامه سخنان خود گفت: دایر شدن قرارگاه حمل و نقل مرزی در مهران امر مهمی است که تمهیدات لازم برای حمل و نقل عمومی زوار از طریق استفاده از ناوگان اتوبوسی کشور در پایانه مسافربری برکت(شهید رئیسی) در مرز مهران فراهم شد.
ماناسپهر - به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ایلام سال ۱۴۰۴، سالی پربار در تحقق رسالت انسانی و اجتماعی “قرارگاه مردمی حمایتی اجتماعی پویش ایران همدل” در استان ایلام بود. در این سال، با اتکا به سرمایههای ارزشمند مردمی و از طریق صندوق قرضالحسنه امداد ولایت کمیته امداد استان، بیش از ۷۰۸ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به ۳۱۸۰ نفر از نیازمندان و مددجویان این استان پرداخت گردید.
ماناسپهر - عملیات اصلاح و ترمیم شبکه فاضلاب در بلوار ۱۲ بهمن شهر ایلام با هدف ارتقای کیفیت خدمات دفع بهداشتی فاضلاب و رفع مشکلات موجود در این محدوده، با موفقیت به پایان رسید.
ماناسپهر
ماناسپهر - جواد نظری، رئیس سازمان بسیج رسانه استان ایلام، با عطاءالله جمالوندی، پیشکسوت عرصه رسانه و مدیرمسئول نشریه «ایمن»، دیدار و گفتوگو کرد.