نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق خبر داد و با بیان اینکه پیام مهمی به دولت آمریکا به عنوان حامی رژیم صهیونیستی ارسال شد، گفت: ایلات متحده باید پاسخگو باشد. به گزارش بامداد سهشنبه ایرنا، وزیر امور خارجه ایران در این باره در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: در پی حمله […]
به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق خبر داد و با بیان اینکه پیام مهمی به دولت آمریکا به عنوان حامی رژیم صهیونیستی ارسال شد، گفت: ایلات متحده باید پاسخگو باشد.
به گزارش بامداد سهشنبه ایرنا، وزیر امور خارجه ایران در این باره در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: در پی حمله تروریستی رژیم اسرائیل به ساختمان دیپلماتیک کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و شهادت چند تن از مستشاران رسمی نظامی کشورمان، مقام سفارت سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران، ساعت ۰۰:۴۵ دقیقه بامداد امروز (سهشنبه) توسط مدیرکل آمریکا به وزارت خارجه فراخوانده شد.
امیرعبداللهیان، افزود: در این احضار ابعاد حمله تروریستی و جنایت رژیم اسرائیل تبیین و مسئولیت دولت آمریکا مورد تاکید قرار گرفت.
وزیر خارجه کشورمان با تاکید براینکه پیام مهمی به دولت آمریکا به عنوان حامی رژیم صهیونیستی ارسال شد، تصریح کرد: آمریکا باید پاسخگو باشد.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ساعتی پیش نیز در گفت وگوی تلفنی با حسین ابراهیم طه خواستار اقدام و واکنش مناسب و فوری سازمان همکاری اسلامی علیه حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق شد.
امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان متعاقب حمله هوایی عصر روز گذشته (دوشنبه) رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه کنسولگری کشورمان در دمشق، در تماسی تلفنی با حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی گفت وگو کرد.
وزیر امور خارجه ایران در این تماس ضمن ابراز انزجار و محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه اماکن دیپلماتیک کشورمان که بر خلاف تمامی قواعد حقوق بین الملل و کنوانسیون حقوق دیپلماتیک و کنسولی صورت گرفته است، خواستار اقدام و واکنش مناسب و فوری سازمان همکاری اسلامی علیه این جنایت رژیم اسرائیل شد.
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز در این تماس تلفنی ضمن اشاره به سابقه پُر از جرم و جنایت رژیم صهیونیستی و محکومیت شدید جنایت جدید این رژیم علیه اماکن دیپلماتیک، با دولت و ملت کشورمان اعلام همبستگی کرد و به خانواده شهدای این حمله جنایتکارانه تسلیت گفت و ابراز همدردی کرد.
حسین ابراهیم طه بر مسئولیت سازمان همکاری اسلامی در این خصوص تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ساعاتی پیش در اطلاعیهای، اعلام کرد: در پی شکستهای ترمیم ناپذیر رژیم گرگ صفت صهیونیستی برابر مقاومت فلسطین و ایستادگی مردم غزه و سرشکستگی مقابل اراده پولادین رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی منطقه،ساعاتی قبل (عصر روز دوشنبه ۱۳ فروردین ماه ۱۴۰۳) هواپیماهای این رژیم جعلی در جنایتی جدید ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق را مورد هدف حمله موشکی قرار داد که بر اثر این جنایت سرداران رشید مدافع حرم «سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی» و «سرتیپ پاسدار محمدهادی حاجی رحیمی» از فرماندهان، پیشکسوتان و جانبازان سرافراز دفاع مقدس و مستشاران نظامی ارشد ایران در سوریه و ۵ تن از افسران همراه آنان به فیض شهادت نائل آمدند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان ایلام با اشاره به مسائل و موانع موجود در تجارت مرزی، بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی مهران برای پیگیری مسائل تجار، تسهیل مبادلات و تقویت ارتباط با طرف عراقی تأکید کرد.
ماناسپهر - در نشست بررسی موانع و مسائل تجارت در مرز مهران، محمدرضا کریمزاده، رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در عراق، با تأکید بر ضرورت پیوند دادن ظرفیتهای اقتصادی مهران با نیازهای واقعی بازار عراق، اظهار کرد: تصمیمگیری درباره زیرساختها، صنایع و فعالیتهای اقتصادی در مهران باید با نگاه به آینده بازار عراق انجام شود و نباید بدون شناخت دقیق از روندهای اقتصادی و نیازهای این کشور، برای تولید یا سرمایهگذاری تصمیمگیری کرد.
ماناسپهر - معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان ایلام از تصویب و ابلاغ مرحله نخست تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ ۷۷۰ میلیارد ریال برای ۳۸۵ نفر از مددجویان خبر داد و تأکید کرد: معرفیشدگان حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۵/۰۷/۲۰ فرصت دارند جهت تشکیل پرونده و دریافت تسهیلات به شعب بانکهای عامل مراجعه کنند.
ماناسپهر - ایلام -نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گشایشهای مالی تازه برای استان، از افزودن سه هزار میلیارد تومان به بودجه ایلام خبر داد و گفت که این منابع گامی بلند برای رفع چالشهای آبی و شتاببخشی به طرحهای زیرساختی استان است.