نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روابط عمومی بیمه سرمد، محمد مهدی بهشتی نژاد مدیرعامل بیمه سرمد در بازدید از شعبه شرق استان تهران از نظرات پیشنهادی سرپرست شعبه و کارکنان استقبال و در مورد برخی از درخواست های مطرح شده موافقت و دستورات لازم را صادر کرد. در این بازدید که محمد زاهدنیا یکی از اعضای […]
به گزارش روابط عمومی بیمه سرمد، محمد مهدی بهشتی نژاد مدیرعامل بیمه سرمد در بازدید از شعبه شرق استان تهران از نظرات پیشنهادی سرپرست شعبه و کارکنان استقبال و در مورد برخی از درخواست های مطرح شده موافقت و دستورات لازم را صادر کرد.
در این بازدید که محمد زاهدنیا یکی از اعضای هیات مدیره بیمه سرمد نیز حضور داشت، بهشتی نژاد با تاکید بر رعایت مشتری مداری حداکثری در بیمه سرمد، افزود در حال بررسی ساختاری متمایز برای توسعه فروش بیمه های زندگی در مدل کلینیک تخصصی یا مجتمع تخصصی هستیم تا تمامی امور فروش بیمه زندگی به همراه آموزش تخصصی این رشته، فناوری های نوین، فروش های غیرحضوری، مشاوره و مذاکره در یک مرکز اختصاصی متمرکز شود.
وی در ادامه افزود با تداوم روند برنامه اصلاح و بهبود شرکت، آینده ای درخشان را با همدلی، انگیزه مضاعف و همکاری موثر کارکنان و شبکه فعال فروش رقم خواهیم زد.
در پایان این بازدید مجید هاتفی سرپرست شعبه شرق استان تهران گزارشی از اقدامات انجام شده و تحقق برنامه های ابلاغی ستاد تا پایان نیمه اول سال و روند رو به رشد فروش بیمه های زندگی و همچنین شبکه سازی و توانمندسازی نمایندگان شرکت در پروژه اجرایی بانک و بیمه ارائه کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - در ادامه موفقیتهای مختلف دانشگاه ایلام، یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در فهرست پراستنادترین دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۶ قرار گرفتند.
ماناسپهر
ماناسپهر - ایلام -نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه مذاکره در سایه اقتدار ملی معنا پیدا میکند، گفت: حضور مقتدرانه مردم در صحنه و توان بازدارندگی رزمندگان، پشتوانه اصلی دیپلماسی کشور است و دشمنان به دلیل همین قدرت، تاب ایستادگی در برابر جمهوری اسلامی را ندارند.
ماناسپهر - ایلام -رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از تامین و توزیع بیش از ۵۵ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستانها و مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: این تجهیزات در بخشهای مختلف درمانی، تشخیصی، اتاق عمل، مراقبتهای ویژه، دیالیز، تصویربرداری و زایمان مورد استفاده قرار گرفته است.