نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مهرداد بذرپاش روز پنجشنبه در بازدید از پروژه های اربعین در مرز مهران، اظهار کرد: ۲۳ هزار میلیارد ریال برای پروژه راه سازی و ۲۳ هزار میلیارد ریال هم در حوزه راهداری، بهسازی و نگهداشت مسیرها، روکش و آسفالت، نیوجرسی، نصب علائم هشدار دهنده، شناسایی و رفع نقاط حادثهخیز و دیگر اقدامات راهداری در دولت […]
مهرداد بذرپاش روز پنجشنبه در بازدید از پروژه های اربعین در مرز مهران، اظهار کرد: ۲۳ هزار میلیارد ریال برای پروژه راه سازی و ۲۳ هزار میلیارد ریال هم در حوزه راهداری، بهسازی و نگهداشت مسیرها، روکش و آسفالت، نیوجرسی، نصب علائم هشدار دهنده، شناسایی و رفع نقاط حادثهخیز و دیگر اقدامات راهداری در دولت سیزدهم برای استان ایلام هزینه شده است.
وی با بیان اینکه برکت از مهمترین پایانه های کشور در حوزه حمل و نقل زمینی مسافران اربعین است، افزود: در اربعین امسال برای اقدامات زیرساختی چون آسفالت محوطه، ایجاد سابیان، مه پاش، احداث و افزایش سرویس های بهداشتی و دیگر تجهیزات مورد نظر ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شد.
بذرپاش ادامه داد: هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال پروژه راهداری از دهه فجر تاکنون در استان ایلام هزینه و صرف شده است و هدف مسئولان تلاش برای برگزاری یک اربعین مناسب، باشکوه و ایمن است.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص حمل و نقل جاده ای هم توضیح داد: باتوجه به کاهش ناوگان اتوبوس کشور، در زمینه حمل و نقل زمینی با محدودیت هایی مواجه هستیم که در ایام اربعین از کشورهای همسایه و دیگر ظرفیت های موجود برای جبران این نقیصه استفاده کرده ایم و در این راستا قراردادهایی نیز نهایی شده است.
وی تاکید کرد: طبق مصوبه ستاد اربعین برخی وزارتخانه ها و دستگاه ها مثل صمت، نفت یا شهرداری ها به مدت ۱۰ روز اتوبوس های خود را در اختیار ستاد اربعین جهت حمل و نقل مسافران تحت مدیریت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار دهند.
بدرپاش یادآور شد: هنچنین طبق اعلام پلیس راهور فراجا متوسط سرنشین های هر خودرو سواری در ایام اربعین ۲ نفر بوده است که امسال یک پویش راه اندازی می شود مبنی بر اینکه این خودورهای شخصی برخی از مسافران فاقد خودورو را سوار کنند تا متوسط سرنشین ماشین های شخصی به حداقل سه نفر برسد.
وی گفت: امسال به ظرفیت پارکینگ های اربعین و برکت ۲۵ درصد افزوده شده و زیرساخت های رفاهی برای این پارکینگ ها هم انجام گرفته است و در حوزه راهداری و راهسازی و کیفیت بخشی به جاده های مواصلاتی،۹۳ کیلومتر مسیر ایلام – مهران کیفی سازی، روکش، آسفالت و بهسازی شده است.
به گزارش ایرنا، مهرداد بذرپاش، برای بازدید از تونلهای شماره ۱ و ۲ اربعین، بازدید از زیرساختهای اربعین در محور ایلام به مهران، بازدید از زیرساخت پایانه مرزی ایلام و حضور در نشست شورای تامین مسکن صبح امروز با استقبال مسوولان ایلام وارد این استان شده است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - در ادامه موفقیتهای مختلف دانشگاه ایلام، یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در فهرست پراستنادترین دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۶ قرار گرفتند.
ماناسپهر
ماناسپهر - ایلام -نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه مذاکره در سایه اقتدار ملی معنا پیدا میکند، گفت: حضور مقتدرانه مردم در صحنه و توان بازدارندگی رزمندگان، پشتوانه اصلی دیپلماسی کشور است و دشمنان به دلیل همین قدرت، تاب ایستادگی در برابر جمهوری اسلامی را ندارند.
ماناسپهر - ایلام -رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از تامین و توزیع بیش از ۵۵ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستانها و مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: این تجهیزات در بخشهای مختلف درمانی، تشخیصی، اتاق عمل، مراقبتهای ویژه، دیالیز، تصویربرداری و زایمان مورد استفاده قرار گرفته است.