نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روابط عمومی آب و فاضلاب ایلام، فتحالله محمدی روز شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای پایدار کردن آب شرب شهر ایلام، ۱۲۰ متر از خط انتقال چاه هفت چشمه که دچار پوسیدگی شده بودْ روز عید سعید قربان توسط نیروهای بهرهبرداری آبفای شهرستان ایلام تعمیر و مورد بهره برداری قرار […]
به گزارش روابط عمومی آب و فاضلاب ایلام، فتحالله محمدی روز شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای پایدار کردن آب شرب شهر ایلام، ۱۲۰ متر از خط انتقال چاه هفت چشمه که دچار پوسیدگی شده بودْ روز عید سعید قربان توسط نیروهای بهرهبرداری آبفای شهرستان ایلام تعمیر و مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی افزود: اجرای عملیات حفاری و تعویض شبکه، با اقدام جهادی نیروهای آبفای شهرستان انجام گرفت.
مدیر آبفای ایلام تصریح کرد: طرح بهسازی چشمه گل گل و خطوط انتقال آن از جمله طرح های فعال شرکت است که عملیات اجرایی آن آغاز با اجرای این طرح، شاهد بهبود کمی و کیفی چشمه آب گلگل خواهیم بود.
محمدی عنوان کرد: خط انتقال آب گل گل به دلیل قدمت بالا و فرسودگی، هر از گاهی دچار مشکل می شود که در این راستا این شرکت طرح بهسازی چشمه گل گل و خط انتقال را در دستور کار دارد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.