نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کارگر با بیان این که بیش از ۴۰۰ نفر تحت حمایت انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان ایلام هستند، خاطرنشان کرد: توسعه و تجهیز بخش دیالیز در تمامی بیمارستانهای استان از جمله بیمارستان شهید مصطفی خمینی و رازی شهر ایلام در دستور کار قرار دارد. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره […]
کارگر با بیان این که بیش از ۴۰۰ نفر تحت حمایت انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان ایلام هستند، خاطرنشان کرد: توسعه و تجهیز بخش دیالیز در تمامی بیمارستانهای استان از جمله بیمارستان شهید مصطفی خمینی و رازی شهر ایلام در دستور کار قرار دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به این که دستگاههای دیالیز ساخت داخلی شده، تصریح کرد: ظرفیت راه اندازی مرکز دیالیز در بیمارستان رازی وجود دارد و دستگاه اصلی مرکز دیالیز بیمارستان رازی خریداری شده و از ۱۶ دستگاه دیالیز، هفت دستگاه از طریق وزارتخانه خریداری شده است.
کارگر با اشاره به این که تمامی شهرستانهای استان دارای بخش دیالیز هستند، یادآور شد: این بخش ها در صورت نیاز به تخت دیالیز اضافه مجهز خواهند شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.
ماناسپهر - به گزارش پایگاه اطلاعرسانی استانداری ایلام، دکتر احمد کرمی، استاندار ایلام، امروز شنبه ۱۸ مهرماه در دیدار با مدیرکل و کارکنان ادارهکل پست استان که به مناسبت روز جهانی پست برگزار شد، ضمن قدردانی از زحمات شبانهروزی این مجموعه، پست را زیرساختی مطمئن برای تبادلات اقتصادی و شبکه توزیع فرصتها عنوان کرد.
ماناسپهر
ماناسپهر - ناصر مرادی پویانی، مدیرکل کمیته امداد استان ایلام، از پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه به مددجویان و اقشار نیازمند استان در شش ماهه نخست سال جاری خبر داد.