نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رضا طاهری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: وجود این تعداد سالمند زیر پوشش با توجه به نیازهای آنان به ویژه از نظر پزشکی مسوولیت کمیته امداد را دوچندان می کند. وی افزود: بیش از یک هزار و ۶۰۰ بیمار سخت درمان و زمین گیر نیز اکنون زیر پوشش این […]
رضا طاهری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: وجود این تعداد سالمند زیر پوشش با توجه به نیازهای آنان به ویژه از نظر پزشکی مسوولیت کمیته امداد را دوچندان می کند.
وی افزود: بیش از یک هزار و ۶۰۰ بیمار سخت درمان و زمین گیر نیز اکنون زیر پوشش این نهاد قرار دارند و از خدمات این نهاد بهره مند هستند.
مدیرکل کمیته امداد ایلام یادآور شد: ماهانه بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون ریال برای هزینه های درمانی هر یک این بیماران پرداخت می شود.
طاهری تاکید کرد: کمیته امداد ایلام در ارزیابی صورت گرفته برای حوزه سلامت به عنوان استان برتر کشور در رسیدگی به مددجویان برگزیده شده است.
وی اضافه کرد: همچنین در حوزه نظارت نیز کمیته امداد ایلام با رصد صورت گرفته در بخش های مسکن ، اشتغال و امور خدماتی تنها استانی بود که به صورت ویژه از سوی رییس کمیته امداد کشور مورد تقدیر قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، ۲۱ هزار خانوار با جمعیت حدود ۶۷ هزار نفر زیر پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.