نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام با تاکید بر این امر که اوقاف و امور خیریه نهادی مردمی و برای مردم است، افزود: اوقاف و امور خیریه در راستای امور عام المنفعه و به منظور توسعه و ترویج فرهنگ دینی و مذهبی و فرهنگ اهل بیت(ع) گام برمی دارد. حجت الاسلام مرتضی […]
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام با تاکید بر این امر که اوقاف و امور خیریه نهادی مردمی و برای مردم است، افزود: اوقاف و امور خیریه در راستای امور عام المنفعه و به منظور توسعه و ترویج فرهنگ دینی و مذهبی و فرهنگ اهل بیت(ع) گام برمی دارد.
حجت الاسلام مرتضی عزیزی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا در دو سال گذشته باعث شد تا یکی از دغدغه های ما در راستای توجه به بقاع متبرکه فراهم کردن شرایط لازم برای ایجاد درآمد پایدار و خودگردانی این اماکن باشد و در همین راستا ایجاد نیروگاه خورشیدی در امامزاده علی صالح(ع) شهر مهران در راستای خدمت به مردم و تامین انرژی پاک از جمله این اقدامات و ایجاد زمینه اشتغال برای مجاورین بقاع متبرکه عنوان کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام به بازسازی و مرمت بقعه متبرکه امامزاده عباس(ع) در شهرستان سیروان اشاره داشت و افزود: فاز اول شبستان امامزده علی صالح(ع) با تزریق اعتبارات استانی و کمک خیرین و اقشار مختلف مردم افتتاح و به بهره برداری رسید.
حجت الاسلام عزیزی برنامه ها و فعالیت های اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام در ایام اربعین حسینی گسترده دانست و افزود: در این ایام، موکب امامزادگان و بقاع متبرکه استان در مرز مهران در سال جاری دایر شد که از محل اجرای نیات واقفان و کمک های بقاع متبرکه و خیرین آشپزخانه مرکزی این اداره کل و در محل قدمگاه ابراهیم قتال برپا شد، روزانه ۱۵ هزار غذای گرم در بین زوار اربعین حسینی توزیع شد.
ایشان ادامه داد: در ایام اربعین و روزانه ۲۵۰ الی ۳۰۰ نفر در موکب مرکزی و مواکب دیگر در سایر نقاط استان در سطح بقاع متبرکه در خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی حضور داشتند.
حجت الاسلام عزیزی افزود: امامزادهای جعفر(ع) شباب، سید عباس(ع) منطقه دشت عباس دهلران در محل ورودی و خروجی زوار به استان دایر شده بوده و از زوار اربعین حسینی در مسیر رفت و برگشت پذیرایی می کردند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام ادامه داد: اخذ اسناد مالکیت بقاع متبرکه و موقوفه های استان به تعداد ۲۶ جلد سند مالکیت از ابتدای سال جاری تا کنون برای اماکن متبرکه و موقوفات استان صادر شده است.
وی گفت: ۵ جلد سند قدیمی اماکن متبرکه استان به سند تک برگی تبدیل شده و در طول ۵ سال گذشته ۱۵۰ موقوفه و مکان متبرکه استان دارای سند ثبتی شدند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ایلام اضافه کرد: سند ۶۰ مسجد و اماکن متبرکه در روستاهای مختلف استان در اختیار اداره اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان است و تقاضای ما از بنیاد علوی این است که در راستای انتقال سند این تعداد مسجد در مناطق روستایی استان به اوقاف و امور خیریه استان همکاری لازم را مبذول داشته باشند.
این مسئول خاطر نشان ساخت: در سال گذشته از محل اعتبارات استانی و تملک دارایی ها، ۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات نفت و گاز و نیت واقفین و توزان برای ساخت و تعمیر و تجهیز مسجد در مناطق مختلف استان به ویژه مناطق روستایی هزینه شد.
حجت الاسلام عزیزی تاکید کرد: وقف یک سنت حسنه است که اثرات و برکات بسیار زیادی در راستای تامین نیازمندان و اقشار مختلف مردم دارد و خیرین می توانند در این امر حسنه شرکت داشته باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - در اقدامی که نشانهای آشکار از تحول راهبردی بانک صادرات ایران در حوزه تامین مالی پروژههای توسعهمحور و مسوولیت اجتماعی است، سرپرست این بانک از مجتمع ایمنی و سنجش آلایندگی خودرو شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد بازدید کرد و بر گسترش همکاریهای استراتژیک تاکید ورزید.
ماناسپهر - ایلام — هوا در آستانه تابستان، عطر دلانگیز بهار را با گرمای نخستین روزهای فصل در هم آمیخته است، ساعت ۱۰ صبح است و من میهمان بانو طاهره یوسفی، همسر شهید محمدرضا کشاورز، پاسدار وطن هستم
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از خلق معجزهای مهندسی در دل جنگ رمضان خبر داد و گفت:ایستگاه گاز لیزن صالحآباد که هدف اصابت مستقیم موشک قرار گرفته بود، نه تنها در کمتر از ۱۲ ساعت بازسازی شد، بلکه ظرفیت آن با تصمیمی منطقی به دو برابر افزایش یافت.
ماناسپهر - جلسه مشترک سازمان امور عشایر ایران با کارشناسان سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ایلام و مدیرکل امور عشایر استان ایلام، با محوریت شناسایی، بررسی و برنامهریزی ظرفیتهای گردشگری عشایری استان ایلام برگزار شد.