نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایشان در ادامه ضمن ضمن گرامیداشت مقام معلم، افزود: رسانه ها از مجموعه آموزش و پرورش جدا نیستند و اصحاب مطبوعات را رسانه های تعلیم و تربیت جامعه دانست. مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: بنده مفتخر به معلمی هستم و معلمی را با هیچ چیزی عوض نمی کنم، صفر تا صد […]
ایشان در ادامه ضمن ضمن گرامیداشت مقام معلم، افزود: رسانه ها از مجموعه آموزش و پرورش جدا نیستند و اصحاب مطبوعات را رسانه های تعلیم و تربیت جامعه دانست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: بنده مفتخر به معلمی هستم و معلمی را با هیچ چیزی عوض نمی کنم، صفر تا صد آموزش و پرورش را در استان به صورت پله ای طی کردم. هیچ جایی را بهتر از کلاس درس نمی دانم، افتخارم این است معلم هستم، امیدواریم جامعه قدر معلمین خود را بداند.
وی در بخشی از سخنان خود اضافه کرد: در دوران سخت کرونایی قدر معلمان بیشتر دانسته شد، معلمین عزیز در شرایط سخت کرونایی جانفشانیها کردند، با توکل بر خدای بزرگ برنامه حضوری مدارس را بیش از پیش با قدرت ادامه می هیم.
ایشان تاکید داست: در حال حاضر و در حالی که ۹۰ روز از انتصاب بنده بعنوان مدیرکل آموزش و پرورش استان گذشته است، برای جبران عقب ماندگی ها با روحیه جهادی همکاران ما در استان تا پاسی از شب حضور دارند.
درویشی افزود: تمام مجموعه هم باید برنامه ریزی داشته باشند و براساس سند تحول بنیادین، سند چشم انداز ۲۰ ساله و بیانیه گام دوم انقلاب برنامه ها را پیش ببرند. ما در آموزش و پرورش استان هم برنامه استراتژیک بلندمدت و هم تاکتیکی کوتاه مدت داریم، در برخی موارد فشل کار شده و برای همین برای جبران کاستی ها از نیروهای جهادی، جوان و انقلابی استفاده کردیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان داشت: یک نمونه از برنامه جامع برای عدالت آموزشی در سطح استان اینست که اگر دانش آموزی که از تحصیل بازمانده است و به ما معرفی شود، یک میلیون هدیه پرداخت می شود و این برای بسط عدالت آموزشی خواهد بود، ما بلافاصله برای آن دانش آموز کلاس برگزار خواهیم کرد و حتی اگر شده بنده به همراه معاونین برای این دانش آموزان کلاس درس برگزار می کنیم.
درویشی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در سال جاری افزود: ۳۷ زمین چمن مصنوعی و سالن ورزشی با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان در مرحله اول که درون مدرسه ای خواهد بود، اجرا می شود، برای هر سالن یک میلیارد علی الحساب هم واریز شده است و درمانگاه فرهنگیان شهر ایلام نیز در حال تکمیل و توسعه است.
این مسئول خاطر نشان ساخت: باشگاه فرهنگیان هم در حال راه اندازی مجدد است، زائرسرای شهر مهران هم که کاملا از کار افتاده بود، قبل از عید نوروز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت. احداث اردوگاه کشوری هم در استان ایلام در دست پیگیری است و مشکل زمین آن هم برطرف شده است، سایر اقدامات بعدی نیز در دست اقدام است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در ادامه با اشاره به خرید۳۶۰ دستگاه تبلت برای دانش آموزان بی بضاعت افزود: بازگشایی ۱۰۰ درصدی مدارس را مدیون رسانه ها هستیم و اگر همراهی شما عزیزان نبود نمی توانستیم این امر را محقق کنیم به طوری که ایلام رتبه اول کشوری در بازگشایی حضوری بعد از کرونا را از آن خود کرد.
وی ادامه داد: ۴ میلیارد ریال از اعتبارات صرف هزینه دانش آموزان بی بضاعت شد و همچنین 3 میلیارد تومان تجهیزات کمک آموزشی برای مدارس خریداری شده است، راه اندازی مرکز اوتیسم برای مدارس استثنایی، راه اندازی مدرسه پیش حرفه ای برای دانش آموزان با نیاز ویژه و مبلغ ۶ میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی در دست خرید است که از دیگر اقدامات اداره کل در این سه ماهه اخیراست.
درویشی در بخشی از سخنان خود با اشاره به پویش نذر خدمت گفت: پویش نذر خدمت که مربوط به دانش آموزان بی بضاعت است، با استقبال ۲۶۰ نفر از همکاران ما در حال اجرا است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - همزمان با هفته دولت، چهار پروژه آب و فاضلاب شهرستان ایوان افتتاح و عملیات اجرایی یک پروژه دیگر با مجموع اعتبار ۸۹ میلیارد تومان آغاز شد.
ماناسپهر - همزمان با گرامیداشت هفته دولت، مراسم کلنگزنی پروژه احداث مخزن ۵۰۰ مترمکعبی و اجرای بخشی از خط انتقال آب روستای گنداب شهرستان آبدانان، با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال و با حضور چراغی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افشین کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام، فرماندار شهرستان آبدانان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
ماناسپهر - تهران - رئیس جمهور با اشاره به ذخایر و سرمایههای عظیم منطقه، هشدار داد که دشمنان با چشم طمع به این ثروتها، به دنبال ایجاد اختلاف، جنگ و درگیری برای تصاحب آنها هستند و تنها راه مقابله، حفظ هوشیاری و اتحاد کشورهای اسلامی است.
ماناسپهر - تهران - رسانه رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت هفته دولت و همزمان با آغاز سومین سال ریاستجمهوری، محورهای مطرح شده در گفتوگوی مسعود پزشکیان با حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای را مرور کرد.