نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، در واقعه هشتم شهریور سال ۱۳۶۰، محمدعلی رجایی رئیس جمهوری محبوب و حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد باهنر نخست وزیر ، در انفجار دفتر نخست وزیری به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. با شنیدن خبر شهادت رجایی و باهنر، مردم به خیابان ها ریختند و ایران […]
به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، در واقعه هشتم شهریور سال ۱۳۶۰، محمدعلی رجایی رئیس جمهوری محبوب و حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد باهنر نخست وزیر ، در انفجار دفتر نخست وزیری به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
با شنیدن خبر شهادت رجایی و باهنر، مردم به خیابان ها ریختند و ایران در سوگ رئیس جمهوری و نخست وزیر خود فرو رفت. با طلوع آفتاب روز نهم شهریور ماه سال ۱۳۶۰ مردم در مقابل مجلس تجمع کرده و با سردادن شعار «رجایی، رجایی راهت ادامه دارد» پیکر او و شهید باهنر را تا بهشت زهرا مشایعت کردند.
برای گرامیداشت خاطره این عزیزان هفته اول شهریور ماه به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.
اما هفته دولت، فرصتی است تا اندکی تامل کنیم و به آنچه درگذر شتابزده زمان پنهان مانده، نظر افکنیم. باید رنج و تلاش مسئولان متعهد کشور را ارج نهیم، خدمت های نادیدنی دولتمردان خدمتگزار و صاحب منصبان درد آشنا را سپاس گوییم و به همه تلاشگران و زحمتکشان نظام جمهوری اسلامی خسته نباشید بگوییم.
در ابتدای سال های پیروزی انقلاب اسلامی طرح نابودی مسئولان عالیرتبه مملکت در راس فعالیت های استکبار جهانی و دشمنان انقلاب قرار داشت. یکی از ثمرات تصمیمات شیطانی آنها، فاجعه جانگداز هفتم تیر ۱۳۶۰ بود که منجر به شهادت شهید مظلوم آیت الله بهشتی ریاست قوه قضاییه و ۷۲ نفر از یاران دلسوز و رهروان وفادار امام ( ره ) و انقلاب شد.
گرچه عمل قاطع و انقلابی حضرت امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب و ملت بزرگ ایران هرگونه ابتکار عمل را از دشمنان سلب کرد، اما کار به زعم استکبار جهانی هنوز به اتمام نرسیده بود و رجایی رئیس جمهوری اسلامی ایران و باهنر نخست وزیر کشورمان در روز هشتم شهریور ۱۳۶۰ در انفجار ساختمان نخست وزیری که به دست منافقین کوردل صورت گرفت، به مقام عالی شهادت دست یافتند.
شهید محمدعلی رجایی
شهید محمد علی رجایی در سال ۱۳۱۲ شمسی، در شهرستان قزوین متولد شد. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در سال ۱۳۵۸، مسئولیت وزارت آموزش و پرورش را به عهده گرفت و در زمان وزارت خود موفق به دولتی کردن تمام مدارس شد. سپس به عنوان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و به دنبال تمایل مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۸ مرداد ۵۸ به عنوان اولین نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران به مجلس معرفی شد و با رای قاطع به نخست وزیری انتخاب شد.
به دنبال عزل بنی صدر از ریاست جمهوری، شهید رجایی با رای اکثریت مردم محرومی که شاهد تلاش های صادقانه این فرزند صدیق ملت و مقلد با وفای امام (ره) بودند، به ریاست جمهوری انتخاب شد.
شهید محمدجواد باهنر
شهید حجت الاسلام دکتر محمد جواد باهنر، در سال ۱۳۱۲ در یک خانواده پیشه ور ساده در شهر کرمان به دنیا آمد. وی در سال ۱۳۵۷ به فرمان امام (ره) و به همراه چند تن از یاران، مامور تنظیم اعتصابات شد و در همان سال نیز با فرمان امام (ره) به عضویت شورای انقلاب اسلامی درآمد. شهید باهنر که به سرنوشت آموزش کشور و آینده نونهالان انقلاب بی اندازه توجه داشت و مدام در فکر بهبود و پیشرفت آن بود، سرانجام در کابینه محمد علی رجایی به سمت وزیر آموزش و پرورش منصوب شد.
پس از فاجعه شوم بمب گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی، شهید باهنر به عنوان دبیرکل حزب جمهوری اسلامی انتخاب شد و به دنبال انتخاب شهید رجایی به سمت ریاست جمهوری، به عنوان نخست وزیر جمهوری اسلامی به مجلس معرفی شد که با رای قاطع مجلس به تشکیل کابینه خود پرداخت./ایرنا – رضا رضایی مجد
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - اربعین، تنها یک پیادهرویِ ساده نیست؛ کنگرهای است عظیم از «مشقِ عشق» که هرکس با هر قایقی، در اقیانوس بیکرانش شناور میشود. اما در میان این خیلِ عظیمِ زائران، دلهایِ عاشقی در امداد امام(ره) استان ایلام میتپد که رنگ و بویشان با همه متفاوت است. برای این امدادگران، مهران فقط یک مرز جغرافیایی نیست؛ میدانِ رزمِ «عزت و کرامت» است. آنها نه تنها در کسوتِ خادم و موکبدار، که به عنوانِ سفیرانِ یک رسالتِ بزرگ در صحنه حضور دارند تا واسطه خیری شوند برای التیام دردهایِ یتیمان و سالخوردگان.
ماناسپهر -
ماناسپهر - مدیرکل دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی در بازدید میدانی از پایانه های مرزی مهران و برکت، بر لزوم روانسازی تردد زائران اربعین حسینی تأکید کرد.