نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه ای به همین زمینه بدون اشاره به اقدام غیر قانونی این کشور در توقیف نفتکش گریس یک (آدریان دریا یک) در آب های جبلالطارق، مدعی شد که ایران به صورت غیرقانونی کشتی استناایمپرو را توقیف کرده که جزئی از تلاش های تهران برای اختلال در آزادی کشتیرانی است. دومینیک […]
وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه ای به همین زمینه بدون اشاره به اقدام غیر قانونی این کشور در توقیف نفتکش گریس یک (آدریان دریا یک) در آب های جبلالطارق، مدعی شد که ایران به صورت غیرقانونی کشتی استناایمپرو را توقیف کرده که جزئی از تلاش های تهران برای اختلال در آزادی کشتیرانی است.
دومینیک راب این اظهارات را پس از آن مطرح کرد که مدیرکل سازمان بنادر و دریانوردی هرمزگان از رفع توقیف نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» و آغاز حرکت آن از لنگرگاه بندرعباس در ساعت ۹ صبح امروز (جمعه) خبر داد و گفت: پرونده حقوقی نفتکش انگلیسی در دادگستری هرمزگان باز است و مراحل قضایی خود را میگذراند.
«اله مراد عفیفی پور» در گفت وگو با ایرنا افزود: امروز صبح و بعد از دریافت حکم قضایی، نفتکش انگلیسی به همراه ۱۵ خدمه آن لنگرگاه بندرعباس را به سمت آبهای بین المللی ترک کرد.
وی افزود: این کشتی هنگام توقیف ۲۲ خدمه داشت که هفت نفر آن پیش تر به کشورهایشان بازگشته بودند و امروز کشتی با ۱۵ خدمه باقیمانده حرکت کرد.
کشتی نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» روز جمعه ۲۸ تیر ماه، هنگام عبور از تنگه هرمز به علت رعایت نکردن قوانین و مقررات بین المللی دریایی، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توقیف، به ساحل هدایت و برای سیر مراحل قانونی و بررسیهای لازم، تحویل سازمان بنادر و دریانوردی شد.
دبیر انجمن صنفی دریانوردان ایران اواسط شهریور ماه ۹۸ در پی درخواست اتحادیه دریانوردی هند و مجامع بین المللی شامل فدراسیون حمل و نقل جهانی (ITF) در خصوص دیدار با خدمه این شناور نفتکش در بندرعباس، به نمایندگی از «ITF» و با حمایت و همکاری سازمان بنادر و دریانوردی و هماهنگی دیگر نهادهای نظارتی از جمله مراجع قضایی، از شناور انگلیسی دیدار کرد. طبق نتایج بررسیهایی که براساس مفاد کنوانسیون کار دریایی MLC و حقوق بین الملل دریایی صورت گرفت، وضع تمامی کارکنان این کشتی خوب و مناسب ارزیابی شد، هیچ مشکلی از نظر امکانات رفاهی و غذایی برای آنها وجود نداشت و خدمه شناور در شرایط مطلوبی قرار داشتند، تا اینکه صبح امروز راهی آب های بین المللی شد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - سنپترزبورگ- رئیس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری کشور اعلام کرد که به دنبال امضای تفاهمنامه تولید مشترک فیلم بین ایران و روسیه توسط وزیران فرهنگ دو کشور، کمیسیون مشترکی برای ترسیم همکاریهای آتی در حوزه صنعت تصویر، آموزش و پژوهش و طراحی قواعد سرمایهگذاری مشترک شکل خواهد گرفت.
ماناسپهر - تهران – عربستان، مصر، پاکستان و ترکیه در بیانیهای مشترک، ضمن تأکید بر لزوم پایبندی به مفاد «یادداشت تفاهم اسلامآباد» برای تحقق صلح و ثبات در منطقه، راهکارهای دیپلماتیک را تنها مسیر حلوفصل پایدار بحرانهای منطقهای خواندند.
ماناسپهر - تهران- استاد علوم سیاسی دانشگاه اتریش گفت که ایران کشوری قدرتمند، مسلط بر منطقه و برنده بزرگ جنگی است که رئیس جمهوری آمریکا آغاز کرد.
ماناسپهر - تهران- وزیر امور خارجه آمریکا با مهم توصیف کردن دیدار اخیر دیپلماتهای ایران و آمریکا در نیویورک، مدعی شد این مذاکرات هنوز به «پیشرفت عمدهای» منجر نشده است، اما ادامه گفتوگوها را نشانهای از وجود فرصت برای دستیابی به توافق دانست.