نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محمد نوذری روز یکشنبه در جشن مهارت و روز ملی کارآفرینی اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته بیشتر جوانان یا افراد جویای کار پیش از این که به سوی تحصیل در دانشگاه ها و اخذ مدرک دانشگاهی فکر کنند به طی دوره های مهارتی و فنی و حرفه ای روی می آورند. وی با […]
محمد نوذری روز یکشنبه در جشن مهارت و روز ملی کارآفرینی اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته بیشتر جوانان یا افراد جویای کار پیش از این که به سوی تحصیل در دانشگاه ها و اخذ مدرک دانشگاهی فکر کنند به طی دوره های مهارتی و فنی و حرفه ای روی می آورند.
وی با بیان اینکه حمایت از آموزش های فنی و حرفه ای از سوی دولت به معنای یاری رسانی به رونق تولید است، افزود: بخش دولتی توانایی ایجاد اشتغال برای همه افراد را ندارد، سیستم اداری امروز در دنیا کاملا منسوخ شده است.
معاون استاندار ایلام تاکید کرد: کشور ما ظرفیت های لازم را برای مهارت آموزی داراست، باید به سمت مهارت آموزی و توسعه کسب و کارهای نوین سوق پیدا کرد تا بتوانیم مشکل اشتغالزایی را حل کنیم.
نوذری با بیان اینکه مهارت آموزی در ایجاد اشتغال نقش بسزایی دارد، یادآور شد: فضای کسب و کار کنونی جامعه نیاز به اشتغال جمعی دارد زیرا اشتغال فردی جوابگو نیست.
وی، مهارت های فنی و حرفه ای و توجه خاص به این بخش را حلقه مفقوده بیکاری عنوان کرد و افزود: این مهم باید بر اساس نیاز بازار ارائه شود در غیر این صورت اگر مهارتی منجر به اشتغال نشود باید از سیاست های این حرفه حذف شود.
نوذری با اشاره به مقوله بزرگ اربعین در استان ایلام هم گفت: اربعین علاوه بر رسالت مذهبی و دینی باید وجاهت اقتصادی در استان داشته باشد، می توان با ارائه برنامه ریزی های لازم در مسیر ایلام – مهران اشتغالزایی ایجاد کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره شرایط خاص کشور نیز گفت: هم اکنون ملت ایران در حال جنگ اقتصادی که سخت تر از جنگ نظامی است قرار دارد، در این شرایط عده ای به دنبال زیرسوال بردن اقدامات دولت هستند در حالی که همه می دانند مشکلات کنونی ناشی از خروج یکجانبه امریکا از برجام است.
وی، وحدت و همدلی را تنها راه برون رفت از مشکلات کنونی عنوان کرد و افزود: جنگ اقتصادی آخرین حربه دشمنان نظام و انقلاب است که با برنامه ریزی مسئولان و همراهی مردم در این جنگ پیروز خواهیم شد.
۳۱ تیر تا ۶ مرداد به عنوان هفته مهارت و روز ملی کارآفرینی و آموزش های فنی و حرفه ای نام گذاری شده است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - در ادامه موفقیتهای مختلف دانشگاه ایلام، یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در فهرست پراستنادترین دانشمندان دو درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۶ قرار گرفتند.
ماناسپهر
ماناسپهر - ایلام -نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام با بیان اینکه مذاکره در سایه اقتدار ملی معنا پیدا میکند، گفت: حضور مقتدرانه مردم در صحنه و توان بازدارندگی رزمندگان، پشتوانه اصلی دیپلماسی کشور است و دشمنان به دلیل همین قدرت، تاب ایستادگی در برابر جمهوری اسلامی را ندارند.
ماناسپهر - ایلام -رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام از تامین و توزیع بیش از ۵۵ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستانها و مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: این تجهیزات در بخشهای مختلف درمانی، تشخیصی، اتاق عمل، مراقبتهای ویژه، دیالیز، تصویربرداری و زایمان مورد استفاده قرار گرفته است.