نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش ماناسپهر و به نقل از “ورزش سه”، مذاکرات فشرده باشگاه پرسپوليس با اوسمار ویهرا به مرحله نهایی رسیده و طی ۴۸ ساعت آتی این موضوع رسمی خواهد شد.
مدیران پرسپوليس که برای جایگزینی سرمربی خود روی نام اوسمار ویهرا که سابقه قهرمانی با سرخپوشان را نیز در کارنامه دارد به نتیجه دست یافتند، اکنون در چند مرحله مذاکره با این سرمربی برزیلی به توافقات نهایی رسیدهاند.
مرحله آخر مذاکرات بین طرفین در خصوص مبلغ قرارداد و همچنین مسائل مالی مربوط به دستیاران وی و تعداد آنها بود.
اوسمار ویهرا اعلام کرد در بازگشت به پرسپوليس به همراه خود سه دستیار خواهد آورد. موضوعی که با مانعی از سوی مدیران این باشگاه همراه نشده و توافق خود را با این مساله اعلام کردند.
در نهایت مساله نهایی در خصوص مبلغ قرارداد سه دستیار اوسمار بود که موردبحث طرفین قرار گرفت و اختلافی ۲۰۰ هزار دلاری بین آنها بود. با این حال مدیران پرسپوليس امیدوارند اوسمار با پذیرش عدد آنها، پیشقرارداد را امضا کرده و طی ۴۸ ساعت آتی این انتقال نهایی شود.
باشگاه پرسپوليس دقایقی قبل، پیشقرارداد توافق شده بین طرفین را برای اوسمار ویهرا ارسال کرده و در انتظار بررسی و امضای آن خواهد ماند تا رسما سرمربی جدید خود را معرفی کند.
با این شرایط وحید هاشمیان در بازی مقابل ذوب آهن وظیفه فنی و سرمربیگری این تیم را عهدهدار خواهد بود و بعد از این بازی جای خود را به سرمربی جدید خواهد داد. پرسپوليس با وحید هاشمیان طی هفت بازی تنها یک برد کسب کرده و با یک شکست و پنج تساوی و هشت امتیاز، شروعی ناامیدکننده را دنبال کرده تا هواداران نسبت به این موضوع معترض بوده و خواهان تغییرات باشند. مسالهای که بعد از جدایی رضا درویش در دستور کار این باشگاه قرار گرفت و در نهایت از بین برانکو و اوسمار، آنها روی سرمربی برزیلی اسبق خود به توافق دست یافتند.
ماناسپهر - همدان- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بیش از یکهزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژههای مخابراتی و ارتباطی در استان همدان با هدف توسعه زیرساختها و تقویت اقتصاد دیجیتال سرمایهگذاری شده است.
ماناسپهر - تهران- یک پژوهشگر مذهبی گفت: جانفدایی از ویژگیهای رهبر شهید انقلاب بود که رنگ و بوی ابوالفضلی داشت و شهادتطلبی رهبر شهید برگرفته از روحیه جانفدایی ایشان بود.
ماناسپهر - تهران- موسیقی رسمی تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب با عنوان «قائد شهید» با آهنگسازی امیرحسین سمیعی منتشر شد.
ماناسپهر - نیویورک - معاون هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در روند صلح خاورمیانه هشدار داد: افزایش خشونتها و تنشها در کرانه باختری بسیار نگرانکننده است و تمام شهرکسازی های اسرائیل باید متوقف شود.