نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایلام – مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: فایل های ۱۰۳ هزار تن گندم برداشت شده استان برای پرداخت مطالبات کشاورزان به بانک کشاورزی ارسال شده است.
اصغر باباخانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: تاکنون ۱۰۷ هزار تن گندم از مناطق گرمسیر استان برداشت شده که فایل ۱۰۳ هزار تن آن در سامانه ثبت و به بانک کشاورزی ارسال شده است.
وی افزود: تاکنون ایلام یکی از استان های پیشرو کشور در زمینه ثبت سامانه ای و ارسال فایل های خرید تضمینی گندم کشاورزان به بانک است.
باباخانی بیان کرد: فایل های گندمکاران به بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل برای پرداخت مطالبات گندمکاران ارسال شده است.
وی یادآور شد: امسال مطالبات گندمکاران از سوی سازمان هدفمندی یارانه ها تامین می شود.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام اضافه کرد: تا این لحظه هیچگونه پرداختی برای مطالبات گندمکاران در استان ایلام انجام نشده است و این موضوع برای سایر نقاط کشور نیز صدق می کند.
باباخانی ادامه داد: بر اساس قیمت مصوب در سال زراعی جاری هر کیلو گندم معمولی ۱۷۵ هزار ریال و گندم دُرم ۱۸۰ هزار ریال از کشاورزان خریداری می شود.
به گزارش ایرنا، در سال زراعی جاری ۶۵ هزار هکتار از اراضی آبی و ۹۲ هزار هکتار از اراضی دیم استان به زیر کشت گندم معمولی و دُرم رفته است.
پیش بینی می شود در سال زراعی جاری ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳ میزان ۴۰۰ هزارتن گندم از مزارع استان برداشت شود.
استان ایلام دارای ۳۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دیم و آبی است.
تقویم سال زراعی و سال آبی از اول مهر هر سال تا پایان شهریور سال بعد محاسبه می شود./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - تیم ملی وزنهبرداری کشورمان در بازگشت افتخارآمیز از رقابتهای آسیایی ناگویا، مورد استقبال بانک صادرات ایران قرار گرفت.
ماناسپهر - به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد استان ایلام، شهرام سالاریفر، مدیر شعب صندوق قرضالحسنه امداد ولایت در استان، از عملکرد درخشان این صندوق در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد. وی با اشاره به ثبت ۱۴۵ درصد از میزان برنامه ابلاغی مرکز در طرح قرضماندگار، از تأمین اعتبار ۱۶۰ فقره وام در حوزههای اشتغال و کارگشایی برای مددجویان از این محل خبر کرد.
ماناسپهر -نفوذ بیگانگان تهدیدی پنهان با آثار مخرب برای کشور است/ تهدیدات امروز تنها نظامی نیست؛ نفوذ تهدیدی پنهان و پیچیده است/ قانون مقابله با نفوذ به معنای قطع ارتباط با جهان نیست
ماناسپهر