نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار ایرنا، “محمد سبحان حسنی” عصر چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران کل سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی یکی از دستگاه های گسترده است که دارای دامنه ای وسیع و تاثیر گذار از خدمات در جامعه در بخش های مختلف چون اشتغال و تولید است. وی افزود: بخش های […]
به گزارش خبرنگار ایرنا، “محمد سبحان حسنی” عصر چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیران کل سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی یکی از دستگاه های گسترده است که دارای دامنه ای وسیع و تاثیر گذار از خدمات در جامعه در بخش های مختلف چون اشتغال و تولید است.
وی افزود: بخش های کشاورزی و دامپروری محور توسعه اقتصادی و اشتغال استان مرزی ایلام هستند و این مهم مسئولیت در این دستگاه را بسیار سنگین کرده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام تاکید کرد: در راس هر مجموعه ای مدیر و معاونان قرار دارد و در این خصوص اگر تیم کاری قوی و کار بلد نباشند ماحصل آن سازمان و دستگاه راه به جایی نخواهد برد.
حسنی بیان کرد: اصل خدمتگزاری بر مبنای تکریم مردم است و باید این اصل به عنوان مهمترین اولویت، در سرلوحه کار همه مسئولان قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام با بیان اینکه مسئولیت ها توفیق و امانتی بیش نبوده و ماندگار نخواهد بود، یادآور شد: خدمت به مردم تنها اصل ماندگار برای خدمتگزاران نظام است و جلسه تودیع و معارفه یک روزی برای همه مدیران برگزار خواهد شد.
حسنی ضمن قدردانی از خدمات رییس پیشین سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام، افزود: ایشان مسئولیت سازمان جهاد کشاورزی استان را به خوبی عهده دار بودند و در این دوران با تلاش های شبانه روزی مضاعف، منشأ خدمات بسیار ارزشمندی در بخش کشاورزی استان بودند.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار ایلام تاکید کرد: اگر در مجموعه ای موفقیتی حاصل شود بدون شک مرهون و حاصل تلاش و هماهنگی تمامی اعضای مجموعه است.
حسنی در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت ایام فاطمیه و با بیان اینکه اتفاقات اخیر در غزه و فلسطین که دنیارا تحت تأثیر قرار داده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران که محور اصلی جبهه مقاومت است،این تحولات را بیشتر از سایر کشورها رصد می کند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام گفت:دیدن تصاویر گرفته شده از کودکان و مردم فلسطین که نشان از صبر آنها در این حوادث دارد، به همه درس مقاومت،صبر و ایستادگی می دهند.
وی با اشاره به بیانات امروزمقام معظم رهبری که فرمودند”جغرافیای سیاسی منطقه به نفع جبهه مقاومت درحال دگرگونی است”، گفت: نقشه آمریکا برای خاورمیانه جدید نابود شد ه این مهم از دل همبن مقاومت ها به دست آمده است.
در این آیین از زحمات “آذرنوش عموزاده” تقدیر و “حشمت عزیزیان” به عنوان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام منصوب شد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - همزمان با هفته دولت، چهار پروژه آب و فاضلاب شهرستان ایوان افتتاح و عملیات اجرایی یک پروژه دیگر با مجموع اعتبار ۸۹ میلیارد تومان آغاز شد.
ماناسپهر - همزمان با گرامیداشت هفته دولت، مراسم کلنگزنی پروژه احداث مخزن ۵۰۰ مترمکعبی و اجرای بخشی از خط انتقال آب روستای گنداب شهرستان آبدانان، با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد ریال و با حضور چراغی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افشین کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام، فرماندار شهرستان آبدانان و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
ماناسپهر - مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان ایلام گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۲۵ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان ثبت شده و بیش از هشت میلیون مسافر و ۲.۵ میلیون تن کالا در شبکه حملونقل جادهای استان جابهجا شده است.
ماناسپهر - تهران - رئیس جمهور با اشاره به ذخایر و سرمایههای عظیم منطقه، هشدار داد که دشمنان با چشم طمع به این ثروتها، به دنبال ایجاد اختلاف، جنگ و درگیری برای تصاحب آنها هستند و تنها راه مقابله، حفظ هوشیاری و اتحاد کشورهای اسلامی است.