نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
رضا طاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: این میزان فطریه توسط پایگاه های ثابت و سیار کمیته امداد در مکان های برگزاری نماز عید سعید فطر، مراکز نیکوکاری، سازمان ها و موسسات خیریه دارای مجور جمع آوری زکات فطریه زیر نظر شورای زکات جمع آوری شده است. وی با […]
رضا طاهری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: این میزان فطریه توسط پایگاه های ثابت و سیار کمیته امداد در مکان های برگزاری نماز عید سعید فطر، مراکز نیکوکاری، سازمان ها و موسسات خیریه دارای مجور جمع آوری زکات فطریه زیر نظر شورای زکات جمع آوری شده است.
وی با اشاره به اینکه نیازمندان دارای فقر شدید و واجد شرایط دریافت فطریه از قبل شناسایی شده اند، گفت: همه نذورات فطریه در سریع ترین زمان ممکن پس از جمع آوری در بین نیازمندان استان توزیع شده است.
مدیرکل کمیته امداد ایلام با اشاره به اینکه جمع آوری نذورات فطریه مردم هم استانی همچنان ادامه دارد، تاکید کرد: مردم نیکوکار استان که تاکنون فطریه خود را پرداخت نکرده اند، می توانند از طریق دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، موسسات خیریه دارای مجوز و نیز از طریق درگاه های الکترونیک معرفی شده نسبت به پرداخت نذورات فطریه خود اقدام نمایند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۷۰ هزار نفر در ایلام از خدمات کمیته امداد برخوردارند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام با اشاره به آمادگی کامل این شرکت برای ورود به فصل سرد سال، از پایداری شبکه گاز در شرایط بحرانی و اجرای طرح پلهبندی قبوض به منظور اجرای عدالت خبر داد.
ماناسپهر - آنچه این روزها در ایران میگذرد، فقط یک درگیری نظامی، امنیتی یا اقتصادی نیست. ما در میانه یک کمپین تمامعیار عملیات روانی، جنگ اطلاعاتی و جنگ شناختی هستیم؛ جنگی علیه ایران، محور مقاومت و افکار عمومی جامعه ایران.
ماناسپهر
ماناسپهر -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آغاز نظرسنجی تلفنی با هدف سنجش رضایت مشترکان از عملکرد سامانه ۱۲۲ و اکیپهای حوادث و اتفاقات این شرکت خبر داد.