نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش روز چهارشنبه مرکز خبر حوزه در پیام این مرجع تقلید با اشاره به آیه ۳۲ سوره مبارکه مائده آمده است: انسان از منظر ادیان آسمانی موجودی ارزشمند و ودیعه الهی در روی زمین است و در میان همه آفریده ها کرامت و عزت خاصی دارد. پیام حاکی است: در این روزهای سخت که […]
به گزارش روز چهارشنبه مرکز خبر حوزه در پیام این مرجع تقلید با اشاره به آیه ۳۲ سوره مبارکه مائده آمده است: انسان از منظر ادیان آسمانی موجودی ارزشمند و ودیعه الهی در روی زمین است و در میان همه آفریده ها کرامت و عزت خاصی دارد.
پیام حاکی است: در این روزهای سخت که سلامت و امنیت روانی جامعه در التهاب و نگرانی بسر می برد بسیاری از انسان های شریف، بدون هیچ چشم داشتی به رفع مشکلات مردم پرداخته و خیرین، با انفاقِ مال خود برای خشنودی رضای خود قدم گذاشته که هرآینه خداوند نیکوکاران را دوست میدارد، و نیز کادر درمانی در حوزه سلامت که انصافا از جان گذشتگی کرده و در این مدت و حتی در ایام نوروز دور از خانه و کاشانه به مدد هم نوعان خود شتافتند، مصداق همین آیه مبارکه هستند تو گویی «همه مردم را زنده کرده اند».
در پایان پیام آمده است: اینجانب نیز به همین مناسبت که جلسه ای برای تجلیل از خیرین سلامت و ستادهای مردمی و همه خادمان و دلسوزان تشکیل شده است، جا دارد که از همه مردم شریف که با کمک های انسان دوستانه و همچنین کسانی که داوطلبانه در همه حوزه ها به رفع مشکلات و یاری هم نوعان خود شتافتند و با تلاش شبانه روزی خود در این اقدام خدا پسندانه قدم گذاشتند، صمیمانه سپاسگزاری کنم، از خداوند متعال سعادت دنیا و آخرت را برای همه عزیزان مسالت دارم.
آیین تجلیل از خیران سلامت و ستادهای مردمی قم در ایام شیوع کرونا، عصر امروز در مرکز فقهی ائمه اطهار قم برگزار شد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - همزمان با بازدید قربان اسکندری، سرپرست بانک صادرات ایران از شهرک صنعتی شمسآباد، طرحهای اختصاصی این بانک برای تامین مالی بلندمدت و تقویت همکاری با شرکت لوله و ماشینسازی ایران به منظور افزایش تولید و ایجاد اشتغال، مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.
ماناسپهر - مدیر کل بهزیستی ایلام با اشاره به آغاز اجرای طرح ملی سنجش سلامت روان ویژه شناسایی اختلالات روان ناشی از بحران جنگ از عموم هم استانی ها برای شرکت در این طرح دعوت کرد.
ماناسپهر
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از انعقاد قراردادهای جدید با سه شرکت کارور به منظور بهینه سازی و مدیریت مصرف گاز خبر داد و گفت: در این طرح فراگیر، ضمن ارائه خدمات رایگان به ۱۰ هزار مشترک خانگی، موتورخانه ۲۰ واحد آموزشی و اداری نیز بهینه سازی و استانداردسازی می شود.