فوت و فن‌های تهیه تاس‌کباب؛ راحت، مقوی و جذاب

مواد لازم: گوشت گوسفندی: ۱ کیلو سیب زمینی: ۲ عدد پیاز: ۲ عدد بزرگ به: ۱ عدد هویج: ۳ عدد روغن زیتون: ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی طرز تهیه و دستور پخت: ۱. ابتدا باید مواد را به تکه‌های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید […]

مواد لازم:

گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد بزرگ
به: ۱ عدد
هویج: ۳ عدد
روغن زیتون: ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا باید مواد را به تکه‌های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه‌ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

۲. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه‌های گوشت قرار دهید. بر روی تکه‌های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی‌های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه‌های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.

‌فوت و فن‌ها:

– هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوق‌العاده شود.

– سیب زمینی‌ها را در پایان پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نشود.

– اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی‌آید می‌توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان به غذا اضافه کنید.

– پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا می‌دهند.

– در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه بدهید

– برای طبخ تاس کباب می‌توانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ، بوقلمون یا شتر استفاده کنید.