نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
حبیب الله محبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای محرومیت زدایی از روستاهای شهرستان دهلران با مشارکت مردم ساکن در روستاها، کار آسفالت معابر چهار روستای فرخ آباد، جلیزی بالا، بیشه دراز و مرکز دهستان دشت عباس با مساحت ۲۰ هزار متر مربع آغاز شده است. وی اعتبار […]
حبیب الله محبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای محرومیت زدایی از روستاهای شهرستان دهلران با مشارکت مردم ساکن در روستاها، کار آسفالت معابر چهار روستای فرخ آباد، جلیزی بالا، بیشه دراز و مرکز دهستان دشت عباس با مساحت ۲۰ هزار متر مربع آغاز شده است.
وی اعتبار هزینه شده برای اجرای آسفالت این روستاها را از محل منابع استانی، قیر یارانه ای و فروش زمین عنوان کرد و افزود: با اجرای طرح تامین قیر رایگان توسط دولت و مشارکت دهیاران گامهای خوبی در راستای آسفالت معابر روستاهای این شهرستان برداشته شده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ایلام با اشاره به برنامه های در دست اجرای این اداره کل در سال جاری یادآور شد: ایمن سازی روستاهای در معرض سوانح، اجرای اصلاح معابر شامل هدایت آب های سطحی و فاضلابی، احداث کانال هدایت سیلاب، دیوار حائل، شن ریزی و اصلاح معابر اقدامات این اداره کل در سال جاری است.
محبی با اشاره به تسهیلات پرداختی به سیل زدگان شهرستان دهلران تاکید کرد: سال گذشته ۲۱۰ میلیارد ریال وام و کمک بلاعوض مسکن و معیشتی به سیلزدگان این شهرستان پرداخت شد.
وی اضافه کرد: از این میزان ۶۰ میلیارد ریال به صورت بلاعوض و مابقی به صورت تسهیلات قرض الحسنه به سیل زدگان دهلرانی پرداخت شده است.
محبی با اشاره به وضعیت احداث و تعمیر واحدهای مسکونی در مناطق سیل زده شهرستان دهلران افزود: با این میزان تسهیلات کار ساخت ۶۸۹ واحد در دستور کار قرار گرفت که از این تعداد ۲۳۶ واحد معیشتی، ۲۴۹ واحد تعمیری شهری و روستایی، ۹۲ واحد احداثی شهری و ۱۱۲ واحد هم احداثی در روستاها بود که تمامی این واحدها تکمیل و به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام با اشاره به کمک بلاعوض ۲ میلیارد ریالی به واحدهای مسکونی نیمه تمام در این شهرستان یادآور شد: این واحدها که از محل طرح ویژه تسهیلات گرفته بودند برای تکمیل آنها اقدامات لازم انجام گرفت.
محبی اضافه کرد: همچنین در این مدت( سال گذشته) ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای طرح ویژه در این شهرستان پرداخت شد که از این محل ۱۴۹ واحد بهره برداری یا در مراحل پایانی کار هستند.
شهرستان دهلران در ۲۲۰ کیلومتری ایلام واقع است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - نسخه جدید سپینو بانک صادرات ایران با افزودن تعداد بیشتری از خدمات متنوع بانکداری غیرحضوری از جمله امکان نقدکردن چک دیجیتال شبکه بانکی کشور و بیش از ده خدمت متنوع دیگر، به عنوان یک شعبه موبایلی پیشرفته، در دسترس مشتریان قرار گرفت.
ماناسپهر - فریبرز معصومی، مدیر شعب بانک مسکن استان چهار محال و بختیاری در بازدید از پروژه های نهضت ملی مسکن استان از انعقاد قرارداد ساخت بیش از ۶هزار و ۱۲۴ واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر ۳۰ هزار و ۸۰۷ میلیارد ریال در قالب این طرح در استان خبرداد.
ماناسپهر - دومین دوره قرعهکشی طرح «طنین چکنو» ویژه مشتریان حقیقی، طی مراسمی برای 4 گروه از دارندگان چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران (چکنو)؛ شامل غیرفعال، مستعد، فعال و برتر و دارای امتیاز لازم برگزار شد و در هر گروه 10 نفر به قید قرعه مشمول طرحهای تشویقی تسهیلاتی شدند.
ماناسپهر - نشست شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی استان ایلام روز چهارشنبه ۱۸ تیرماه با حضور اعضای این شورا برگزار شد.