نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سرهنگ رضا همتی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: در پی تماس زائران اربعین حسینی با سامانه فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تصادف ۲ دستگاه خودرو در محور صالح آباد به مهران بلافاصله ماموران پلیس راه استان ایلام به محل اعزام شدند. وی افزود: با حضور مأموران در […]
سرهنگ رضا همتی زاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: در پی تماس زائران اربعین حسینی با سامانه فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تصادف ۲ دستگاه خودرو در محور صالح آباد به مهران بلافاصله ماموران پلیس راه استان ایلام به محل اعزام شدند.
وی افزود: با حضور مأموران در محل مشخص شد یک دستگاه خودروی پراید با یک دستگاه سمند برخورد و راننده پراید کشته و ۲ نفر از سرنشینان خودروی سمند زخمی شدند.
رئیس پلیس راه ایلام با بیان اینکه مجروحان این حادثه بلافاصله توسط یگان های امدادی به مراکز درمانی انتقال داده شدند، تاکید کرد: کارشناسان پلیس راه علت این حادثه را تجاوز به چپ پراید عنوان کرده اند.
صبح دیروز نیز در مسیر دهلران به اندیمشک میان ۲ خودرو سواری پژو ۴۰۵ برخورد رخ به رخ روی داد که منجر به کشته شدن سه نفر و زخمی شدن پنج نفر دیگر شد.
همچنین روز گذشته در اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس با سواری پراید در جاده ایلام مهران ۴۲ نفر زخمی شدند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - آیین افتتاح پروژه برگردان مسی به فیبر نوری شهر ایلام بهصورت وبینار، با حضور مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران،دکتر احمد کرمی استاندار ایلام، دکتراکبری فرماندار شهر ایلام، سردار ندرخانی فرماندهی مرزبانی استان ایلام و جمعی از مسئولان، مدیران استانی و اصحاب رسانه در منزل شهید محمدرضا جمالزاده، شهید جنگ رمضان برگزار شد
ماناسپهر - کمیته امداد امام خمینی (ره) استان ایلام با هدف حذف کاغذبازی، کاهش مراجعات حضوری و ارتقای عدالت در خدمترسانی، از اجرای طرح جامع هوشمندسازی زیرساختها و انتقال خدمات خود به فضای مجازی خبر داد. در این راستا، بیش از ۱۲۰ خدمت مختلف از جمله حمایتهای مالی، مسکن و اشتغالزایی از طریق سامانه هوشمند «سها» در دسترس کاربران قرار گرفته است.
ماناسپهر - ایلام - استاندار ایلام در نشست ستاد اربعین استان با لحن تند از مدیرانی که برای حل مشکلات و طرحهای در دست اجرا منتظر دستور میمانند انتقاد کرد و گفت که همه دستگاهها باید مسئولیتهای خود را تا پیش از آغاز موج سفرها بدون اتکا به دستور مرجع بالادستی انجام دهند.
ماناسپهر - ایلام -نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه ایلام با اشاره به لزوم تقویت زیرساختهای معنوی و رفاهی زائران، همایش اربعین را رزمایش بزرگ توانمندی مدیریتی دانست و بر ضرورت حفظ نقش کلیدی مردم در پذیرایی و اسکان زائران حسینی تاکید کرد.