جوانان و ضرورت فرهنگ سازی اهدای خون

ایلام - سازمان انتقال خون به مناسبت هفته جوان با راه اندازی پویش سراسری از جوانان خواسته در اهدای خون و کمک به بیماران نیازمند این فرآورده مشارکت کنند.

مدیرکل انتقال خون استان ایلام در این باره گفت با توجه به روند سالمندی و پیری جمعیت اهدا کننده، جوان‌سازی قشر اهدا کننده و مسئولیت‌پذیری آنان در قبال هم‌نوعان و اهدای خون از اهداف این اداره است.

«لیلی عاصم‌آبادی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا یادآور شد: به مناسبت هفته جوان سازمان انتقال خون پویش سراسری با محوریت جوانان با هدف اهدای خون و فرآورده‌های خونی راه‌اندازی کرده است.

وی افزود: در قالب این پویش شرایط برای مشارکت جوانان در اهدای خون فراهم شده است.

عاصم‌آبادی هدف از برگزاری این پویش را جذب حداکثری قشر جوان برای اهدای خون و فرآورده‌های خونی دانست.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از روزهای هفته جوان به نام «عدالت‌خواهی و مشارکت اجتماعی» نام گذاری شده است، بدون شک اهدای خون یکی از مصادیق بارز مسئولیت‌پذیری و مشارکت در مسئولیت‌های اجتماعی برای این قشر است.

عاصم‌آبادی ادامه داد: یکی از سیاست‌های ابلاغی سازمان انتقال خون افزایش میزان مشارکت زنان و جوانان در رده سنی ۱۸ تا ۳۵ سال است.

وی تاکید کرد که مشارکت جوانان در اهدای خون سبب تقویت حس همدلی آنان با بیماران نیازمند دریافت خون و فرآورده‌های خونی می‌شود.

پویش اهدای خون برای ایران جوان از ۲۲ تا ۲۸ بهمن همزمان با هفته جوان در حال اجرا است.

افراد ۱۸ تا ۶۵ ساله امکان اهدای خون و فرآورده‌های خونی دارند./ایرنا