نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش ایرنا به نقل از گمرک ایران، با تعریف و ایجاد شناسه ارزش تجاری آیفون ۱۶ در سامانه ارزش گذاری گمرکی (TSC) اولین محموله از این گوشیها به روش تجاری ترخیص شد.
این محموله حاوی ۶۰۰ دستگاه انواع گوشی آیفون ۱۶ بود که پس از اخذ مجوز ثبت سفارش از وزارت صنعت، معدن، تجارت و دیگر مجوزهای مرتبط از جمله مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از گمرک ترخیص شده است.
گمرک ایران در خصوص برخی ابهامات در رابطه با چگونگی ارزشگذاری و ترخیص این محموله اعلام کرد: این محموله با شناسه ارزش گوشیهای مسافری ترخیص شده که این موضوع مانع از ترخیص محموله یاد شده نبوده است.
بر این اساس برای ترخیص محموله یادشده به طور متوسط هر دستگاه گوشی آیفون ۱۶ به میزان ۱۲۶۳ یورو به گمرک اظهار و با پرداخت بیش از ۲۵ درصد وجوه متعلقه توسط صاحب کالا از گمرک ترخیص شده است.
بر این اساس صاحب کالا جهت ترخیص محموله یادشده بیش از حقوق و عوارض دولت به گمرک پرداخت کرده اما با توجه به اینکه محموله از محل صادرات خود ترخیص شده، گمرک نسبت به ظن بیشبود ارزش اظهاری اقدام کرده تا در خصوص چگونگی رفع تعهد ارزی صاحب کالا اقدامات مقتضی به عمل آید./ایرنا
ماناسپهر - نیویورک - دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در گفت و گوی اختصاصی با تارنمای اکسیوس گفت که انتظار دارد دور دوم مذاکرات ایالات متحده و ایران هفته آینده برگزار شود.
ماناسپهر - تهران- یک تارنمای تحلیلی استرالیایی در گزارشی نوشت: نگاه کردن به مذاکرات ایران و آمریکا، بهعنوان شمارش معکوس برای جنگ، برداشتی اشتباه از دیپلماسی و موازنه قدرت در خاورمیانه امروزی است.
ماناسپهر - تهران - دبیر شورای عالی امنیت ملی، اعلام کرد: آمریکاییها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیستها هوشیار باشند.
ماناسپهر - تهران- سرمربی تیم فوتبال سپاهان معتقد است که آنها تیم الاهلی دوحه را دستکم نخواهند گرفت و به دنبال پیروزی با ارائه یک بازی با کیفیت هستند.