نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تهران-رهبر معظم انقلاب صبح چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ درباره تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد.
به گزارش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، هزاران نفر از اقشار مختلف مردم چهارشنبه ۲۱ آذرماه با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار درباره تحولات اخیر منطقه به سخنرانی خواهند پرداخت./ایرنا
تهران- در هفتهای پرالتهاب، بازار سرمایه ایران یکی از سنگینترین ریزشهای سال را تجربه کرد. شاخص کل در پنج روز از ۳.۲ میلیون تا نزدیک سه میلیون واحد پایین آمد و بیش از پنجهزار میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد.
تهران- گام نخست رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در مناطق منتخبی از کشور برگزار شد و نتایج فنی این رزمایش در دست بررسی کارشناسی است.
تهران- رهبر انقلاب با خواندن کتاب «هواتو دارم» از «مرتضی عبدالهی» شهید مدافع حرم به عنوان جلوهای دیگر از رویشهای انقلاب یاد کردند که چگونه یک جوان دلاور با عقلانیت دهه ۹۰ و احساسات دهه ۶۰ به برترین سرانجام میرسد.
تهران- «سن اعتیاد کاهش یافته است» جملهای که بارها مسئولان ذیربط به آن اذعان داشتهاند اما لازم نیست که حتما هم مسئولان بگویند، چون مشاهده دانش آموزان سیگار به دست یا رواج اصطلاحاتی مانند «چِت کردن» یا «های شدن» بین کودکان در مدارس نشان از وقوع اتفاقات زیرپوستی در حوزه اعتیاد نوجوانان دارد، اتفاقی که فقط برای درمانش تلاش دارند و متاسفانه استراتژیهای پیشگیرانه مغفول مانده است.