نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ماناسپهر – معاون مالی بانک صادرات ایران گفت: تسعیر ارز با نرخهای جدید بانک مرکزی، بر صورتهای مالی «وبصادر» آثار درآمدی دارد.
به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، سیدمجتبی صالحی در خصوص دستور ابلاغ نرخ تسعیر اقلام پولی داراییها و بدهیهای ارزی شبکه بانکی، افزود: با ابلاغ نرخ جدید تسعیر ارز از سوی بانک مرکزی، درآمدهای بیشتری در صورتهای مالی شش ماهه بانک صادرات ایران متصور است و تعیین آثار دقیق آن منوط به تکمیل فرایند تهیه و حسابرسی صورتهای مالی مقطع منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۳ است.
وی در نامهای به رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: نرخ تعیین شده برای خرید حواله معاملات الکترونیکی ارز (ETS) به منظور گزارشگری صورتهای مالی میاندورهای شش ماهه اول ۱۴۰۳، برای هر یورو ۵۰۸۴۲۸ ریال و برای هر دلار آمریکا ۴۵۷۳۷۴ ریال است و با توجه به نرخ تسعیر اعمال شده در صورتهای مالی منتهی به پایان سال ۱۴۰۲، با نرخ ۴۳۷۷۳۴ ریال برای هر یورو و ۴۰۱۸۷۷ ریال برای هر دلار آمریکا و با توجه به وضعیت باز ارزی مثبت قابل تسعیر این بانک به میزان ۳۷۵ میلیون یورو آثار درآمدی برای بانک خواهد داشت.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: بیش از ۴۰ درصد انتصابات در کمیته امداد مربوط به جوانان است.
ماناسپهر - استاندار ایلام با صدور پیامی فرا رسیدن نیمه شعبان و روز سربازان گمنام امام زمان(عج) را تبریک گفت
تهران - ۶ مصوبه مهم در سفر اخیر معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور به استان ایلام به تصویب رسید که میتواند موجب تحول در زیرساختهای فناوری و توسعه شرکتهای دانشبنیان این استان شود.
ایلام - تیم فوتبال نفت و گاز غرب (ایلام) در هفته سیزدهم از رقابتهای لیگ دسته سوم فوتبال کشور، موفق شد در دیداری خانگی خیبر نوین خرمآباد را با نتیجه ۲ بر ۱ شکست دهد.