نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران در دومین نشست تخصصی سالانه بازرسان تخصصی و مدرسان مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم بر توجه ویژه تیم مدیریتی به اهمیت مبارزه با پولشویی و ارتقای استانداردهای جهانی آن تاکید کرد. به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، مهدی اقبالیراد در افتتاحیه این نشست سه روزه که با حضور هادی […]
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران در دومین نشست تخصصی سالانه بازرسان تخصصی و مدرسان مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم بر توجه ویژه تیم مدیریتی به اهمیت مبارزه با پولشویی و ارتقای استانداردهای جهانی آن تاکید کرد.
به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، مهدی اقبالیراد در افتتاحیه این نشست سه روزه که با حضور هادی خانی، معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مرکز مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، محمدباقر عباسینژاد مدیرامور بازرسی بانک، امیررضا رشیدی رئیس اداره کل مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم بانک و همچنین بازرسان و مدرسان تخصصی بانک در این بخش، در بانک صادرات ایران برگزار شد، با تاکید بر این مطلب افزود: مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم مورد توجه ویژه تیم مدیریت بانک صادرات ایران است و با توجه به سابقه فعالیت بانک صادرات ایران در قالب اقدامات اداره کل مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم بانک و برنامهریزیهای انجام شده، رعایت مقررات در این بخش مورد ارزیابی و تحلیل قرار میگیرد.
او با بیان اینکه حضور تمامی همکاران متخصص بانک در قالب این نشست نشاندهنده اهتمام ویژه برای تحقق اهداف بانک و کشور در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم است، تاکید کرد: توجه به رعایت مقررات و الزامات قانونی در این بخش با اهتمام جدیتری دنبال و اقدامات مناسبی در سطح شبکه شعب بانک انجام شده است. سطح کنترلها و نظارتهای انجام شده در بخش مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ارتقا یافته و با تمرکز بر آموزشهای بیشتر و برگزاری نشستهای آموزشی مستمر، اهمیت این بخش برای اقتصاد کشور در سطح گستردهای تبیین شده و نتایج بهتری نسبت به سال گذشته حاصل شده است.
عضو هیئتمدیره بانک صادرات ایران افزود: مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم در ارتکاب جرم در کشور ما و در دنیا از اهمیت زیادی برخوردار است و بانک صادرات ایران با جدیت برای رسیدن به استانداردهای جهانی تمامی ظرفیتهای خود را به کار خواهد گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از تکمیل و بهره برداری از تقاطع غیر همسطح صالح آباد از اربعین ۱۴۰۵خبر داد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام با هشدار نسبت به آغاز یک دوره بسیار گرم و حساس از ۲۰ تیر تا ۲۰ مرداد گفت: با افزایش یکنواخت دما در کشور و ورود گسترده وسایل سرمایشی به مدار، مصرف برق بهطور قابل ملاحظهای افزایش مییابد و عبور پایدار از این دوره، نیازمند همکاری همزمان مردم، صنایع، کشاورزان، اصناف و شهرکهای صنعتی است.
ماناسپهر - تهران-نیروی دریایی سپاه در پیامی با تاکید بر این که بیگانگان هیچ سهمی در این سرزمین و تنگه هرمز ندارند نوشت: ماجراجویی ارتش تروریستی آمریکا و مداخله در تعیین مسیر تردد، روند بازگشایی تدریجی را نیز با اخلال مواجه و منافع کشورهای بهرهبردار از تنگه هرمز را به مخاطره جدی میافکند.
ماناسپهر - تهران- رییس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش با تأکید بر اینکه حضور گسترده و میلیونی مردم در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبری، جلوهای کمنظیر از قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران است، گفت: این سرمایه عظیم مردمی، همراه با پشتیبانی ملت از نیروهای مسلح، مهمترین عامل اقتدار کشور و ناکامی دشمنان در تحقق اهدافشان است.