نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
“احسان احمدی نژاد” روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: این توده ریزگرد باعث افت کیفی هوا و کاهش دید افقی در برخی نواحی استان ایلام شده است. وی افزود: دید افقی در شهرهای ایلام به پنج، ایوان هفت و سرابله به ۹ کیلومتر رسیده است و احتمال کاهش دید افقی […]
“احسان احمدی نژاد” روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: این توده ریزگرد باعث افت کیفی هوا و کاهش دید افقی در برخی نواحی استان ایلام شده است.
وی افزود: دید افقی در شهرهای ایلام به پنج، ایوان هفت و سرابله به ۹ کیلومتر رسیده است و احتمال کاهش دید افقی و کیفیت هوا در برخی مناطق غربی مثل مهران و ملکشاهی طی ساعات آینده امروز وجود دارد.
احمدی نژاد ادامه داد: غلظت این توده گرد و غبار که در جنوب عراق تشکیل و وارد استان ایلام شد، به تدریج کاهش یافته و در ساعات پایانی روز رقیق تر می شود.
وی یادآور شد: این توده در عصر امروز رقیق شده و به تدریج تا اواخر وقت امشب از آسمان استان ایلام خارج خواهد شد.
کارشناس پیش بینی هواشناسی ایلام در مورد وضعیت جوی استان توضیح داد: استان تا اواسط هفته آتی جوی پایدار خواهد بود و در این مدت نوسانات دمایی هم محسوس نیست.
احمدی نژاد اضافه کرد: از اواخر هفته پیش رو سامانه بارشی وارد استان خواهد شد که اطلاعات تکمیلی و جامع تر در مورد این سیستم ناپایدار جوی در روزهای آینده مخابره خواهد شد.
به گزارش ایرنا، میزان آلودگی ناشی از ریزگردها در آسمان استان در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸۴ درصد کاهش داشت.
در نیمه اول امسال تعداد روزهای آلوده استان ناشی از گرد و غبار ۱۴ روز بود اما برای مدت مشابه سال گذشته ۸۹ روز ثبت شده است.
میزان استاندارد دید افقی ۱۰ کیلومتر است./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تهران- منابع رژیم صهیونیستی گزارش دادند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حملات موشکی شب گذشته خود موسسه علوم «وایزمن» در منطقه «رخووت» در جنوب شهر تل آویو واقع در سرزمین های اشغالی را هدف قرار دادند. این موسسه در خدمات دهی همه جانبه به ارتش رژیم صهیونیستی نقش مهمی ایفا می کند.
تهران - در روزهایی که میهن اسلامی ایران با تجاوز آشکار رژیم جعلی صهیونیستی مواجه شده است ، ترس، اضطراب و احساس ناامنی ذهن کودکان را به خود مشغول کرده است. در این گزارش میگوییم که چگونه با صداقت، مهربانی و حمایت عاطفی، آنها را آرام کنید و از آسیب روانی آنها در برابر تنشهای بیرونی مراقبت نمایید.
ایلام - توسعه ارتباطات و توجه به مناطق کمتر برخوردار از اولویتهای کاری دولت چهاردهم عنوان شده است، در این خصوص، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با توسعه زیرساختهای ارتباطات در استان ایلام گامهای بلندی برای تحقق این مهم برداشته است.
تهران- این آخرین دیدار من و تو و آخرین نوازش های مادرانهام بود؛ دنیای من با «تو» معنا داشت و بی «تو» بیمعنا، اما دنیای من و تو به این جا ختم شد، به تنهایی.