نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جمال اسدی روز یکشنبه در جمع جانبازان قطع نخاعی استان ایلام با اشاره به اینکه صبر و مقاومت این جانبازان با وجود همه مشکلات در استان ایلام قابل قدردانی است، اظهار کرد: امروز مشکلات جمعی از جانبازان ۷۰ درصدی نخاعی استان بررسی شده است. وی بیان کرد: جانبازان قطع نخاعی یا روی ویلچر یا […]
جمال اسدی روز یکشنبه در جمع جانبازان قطع نخاعی استان ایلام با اشاره به اینکه صبر و مقاومت این جانبازان با وجود همه مشکلات در استان ایلام قابل قدردانی است، اظهار کرد: امروز مشکلات جمعی از جانبازان ۷۰ درصدی نخاعی استان بررسی شده است.
وی بیان کرد: جانبازان قطع نخاعی یا روی ویلچر یا تخت با وجود همه مشکلات با روحیه پای نظام هستند و بر همین اساس بنیاد شهید به صورت دوره ای مشکلات این قشر را بررسی و حل می کند.
مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام تصریح کرد: در کل استان ۱۲ جانباز قطع نخاع تحت حمایت بنیاد شهید هستند که ۲ مورد از آنها در آبدانان قطع نخاع گردن هستند.
اسدی اضافه کرد: این جانبازان اسوه های ایثار و گذشت و صبوری هستند و به فرمایش امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب نماد قدرت جمهوری اسلامی و همچنین شهیدان زنده هستند.
وی گفت: به گفته مقام معظم رهبری کاری که جانبازان نخاعی می کنند اجرشان از شهدا اگر بیشتر نباشد کمتر نیست، چرا که جانبازان ما هر لحظه دارند شهید می شوند.
در حال حاضر ۸۷ هزار نفر در این استان از خدمات مختلف بنیاد شهید استفاده می کنند./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - بانک صادرات ایران با دریافت مجوز بانک مرکزی، ارائهدهنده خدمات خزانهداری شمش طلا و نقره به سکوهای خرید و فروش آنلاین شد و گام تازهای برای ایفای نقش در زیرساخت رسمی بازار طلای دیجیتال برداشت.
ماناسپهر - افشین خانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران، در پیامی به مناسبت هفتاد و پنجمین سالروز تأسیس این بانک، ضمن تبریک این مناسبت به مشتریان، کارکنان، پیشکسوتان و سهامداران این بانک، بر تداوم مسیر خدمترسانی شایسته، ارتقای کیفیت خدمات و حرکت پرشتاب بانک در مسیر تحول و تعالی تأکید کرد.
ماناسپهر - موزه بانک صادرات ایران با هدف حفظ و معرفی میراث تاریخی و فرهنگی بیش از 7 دهه خدمترسانی در پی برگزاری آئین رونمایی افتتاح شد.
ماناسپهر - تهران - معاون اول رئیس جمهوری گفت: آنچه امروز شاهد آن هستیم بیشتر عملیات روانی با هدف اثرگذاری بر جامعه و بازار است؛ دولت برای مقابله با جنگ اقتصادی برنامه دارد، شرایط بهخوبی مدیریت میشود و وضعیت در آینده بهتر خواهد شد.