نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سمیه آزمل، رئیس هیئت مدیره مرکز وکلای قوه قضائیه استان ایلام در ابتدای سخنان خود با تقدیر از اصحاب رسانه و گرامیداشت مقام شامخ شهید صارمی و روز خبرنگار، این روز بزرگ را به خبرنگاران خدوم و پرتلاش استان تبریک گفت و برای تمامی تلاشگران عرصه خبر و اصحاب رسانه که با استعانت و توکل […]
سمیه آزمل، رئیس هیئت مدیره مرکز وکلای قوه قضائیه استان ایلام در ابتدای سخنان خود با تقدیر از اصحاب رسانه و گرامیداشت مقام شامخ شهید صارمی و روز خبرنگار، این روز بزرگ را به خبرنگاران خدوم و پرتلاش استان تبریک گفت و برای تمامی تلاشگران عرصه خبر و اصحاب رسانه که با استعانت و توکل به خداوند متعال در انجام رسالت آگاهی بخشی و شفاف سازی گام بر می دارند، آرزوی موفقیت کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ماناسپهر، سمیه آزمل در ادامه با بیان این که برای دسترسی آسان هم استانی های عزیز به وکیل دادگستری؛ در حال حاضر ۳۹۵ وکیل پایه یک و کارآموز وکالت عضو مرکز وکلای استان مشغول فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: وظیفه این مرکز احقاق حقوق عامه و خدمترسانی به مردم است و در این راستا خدمات حقوقی و مشاورهای را به صورت معاضدتی به متقاضیان ارائه میکند.
آزمل یادآور شد: افرادی که نیازمند خدمات حقوقی هستند، می توانند از خدمات رایگان این مرکز استفاده نمایند.
رئیس هیئت مدیره مرکز وکلای قوه قضائیه استان ایلام با اشاره به این که مرکز وکلای قوه قضاییه کاملا مستقل فعالیت کرده و وابسته به هیچ نهادی نمی باشد، تصریح کرد: مرکز وکلای قوه قضائیه در راستای اهداف خود مطابق تفاهم نامه های فی مابین با نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد، بهزیستی، اداره زندان ها و بنیاد شهید منعقد کرد، تا پرونده افراد تحت حمایت و مددجویان آن نهادها که نیازمند برخورداری از خدمات حقوقی باشند به صورت رایگان رسیدگی شود.
لازم به ذکر است، مرکز وکلای قوه قضائیه استان ایلام از سال ۹۰ تشکیل شد و در همان سال با ۷۴ عضو فعالیتش را آغاز کرد./فرشته قاسمیان
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - تهران - قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا(ص) به آمریکای جنایتکار در مورد تهدید به حمله مراکز هستهای و حساس ایران اسلامی هشدار داد.
ماناسپهر - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ایلام از آمادگی کامل این شرکت برای خدمترسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت: با اجرای اقدامات پیشگیرانه و توسعه زیرساختها، هیچ مشکلی در تأمین آب شرب زائران در مرز مهران نخواهیم داشت.
ماناسپهر - نیویورک - وزیر جنگ ایالات متحده آمریکا با تکرار ادعاهای خود درباره جنگ علیه ایران، درباره هزینه جنگ طلبی دولت دونالد ترامپ گفت که جنگ علیه ایران تاکنون ۳۷ میلیارد ونیم میلیارد دلار هزینه داشته است.
ماناسپهر - سرپرست مدیریت بهرهبرداری شرکت گاز استان ایلام، از مصرف ۱۹۰ میلیون مترمکعب گاز در استان ایلام طی ۳ ماهه اول سال جاری خبر داد و گفت: سهم بخش صنعت از این میزان مصرف، ۶۲ درصد بوده است.