راه دسترسی دانشگاه‌های ایلام در بن بست

معاون فنی و راه های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام گفت: بعلت مشکلات متعدد حقوقی، اعتباری و معارضین پروژه راه دسترسی به دانشگاه ایلام سال آینده به بهره‌برداری نخواهد رسید.

به گزارش ماناسپهر، به نقل از پژواک خبر، حیدر دشتی‌پور با بیان اینکه پروژه احداث جاده دانشگاه ایلام نیازمند ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار است، اظهار داشت: این پروژه ابتدا با اعتبار ۲۲ میلیارد تومانی آغاز شد و به دلیل کمبود منابع مالی و عدم تخصیص اعتبارات لازم، با پیشرفت فیزیکی ۳۸ درصد متوقف شد.

وی با اشاره به اینکه با پیگیری‌های انجام شده و تخصیص اعتبارات جدید از محل ایمن‌سازی راه‌ها و سفر ریاست جمهوری، مناقصه مجدداً برگزار و قراردادی ۵۰ میلیارد تومانی با پیمانکار جدید منعقد شد، بیان داشت: کمبود اعتبار و مطالبات ۱۵ میلیارد تومانی پیمانکار، روند پیشرفت پروژه را با کندی مواجه کرده و افزون بر این، پروژه جاده دانشگاه، جزو پروژه‌های راهداری محسوب نمی‌شود و تنها به اعتبارات استانی محدود شده که همین امر مشکلات مالی برای پروژه ایجاد کرده است.

معاون راه‌های روستای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ایلام خاطرنشان ساخت: امید چندانی به بهره‌برداری از این پروژه در سال آینده وجود ندارد و همچنین، عدم تملک اراضی توسط دانشگاه، بر مشکلات موجود افزوده است.

حیدر دشتی‌پور وجود معارضین متعدد حقیقی و حقوقی، از جمله تاسیسات برقی، فیبر نوری، لوله‌های آب و اراضی شخصی و همچنین مشکل اعتباری و مالی را از موانع جدی برای پیشرفت پروژه عنوان و تصریح کرد: در حال حاضر، تنها ۸۰۰ متر از مسیر در مرحله روسازی و اجرای بیس قرار دارد و مابقی مسیر به دلیل عدم رفع معارضین، بلاتکلیف مانده است.