نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
نورالله تیموری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از اسفند سال گذشته تا اوایل اردیبهشت ماه سرانه مصرف آب مشترکان ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه افزایش یافته بود، اظهار کرد: این رقم اکنون به ۳۰ درصد زسیده است و به طور قطع ادامه روند مصرف بی رویه موجب […]
نورالله تیموری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از اسفند سال گذشته تا اوایل اردیبهشت ماه سرانه مصرف آب مشترکان ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه افزایش یافته بود، اظهار کرد: این رقم اکنون به ۳۰ درصد زسیده است و به طور قطع ادامه روند مصرف بی رویه موجب جیره بندی آب در سطح شهر ایلام خواهد شد.
وی شیوع کرونا را علت افزایش سرانه مصرف آب بیش از حد مجاز عنوان کرد و افزود: طبق بررسی های انجام شده توسط کارشناسان آب و فاضلاب، میزان مصرف آب در استان در ایام شیوع کرونا افزایش چشمگیری یافته است و انتظار داریم شهروندان از مصارف غیرضروری در این ایام خودداری کنند.
وی تاکید کرد: با ادامه روند کنونی مصرف آب هم در نقاط شهری و هم روستایی، حتما دچار مشکل خواهیم شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب ایلام با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت آب شرب مردم روستایی و شهری استان مطلوب است به شهروندان توصیه کرد: از مصارف غیرضروری در این ایام خودداری کنند.
تیموری یادآور شد: همه ما باید در مصرف آب شرب صرفه جویی کنیم، نمونه بارز این صرفه جویی، بسته بودن شیر آب در زمان ۲۰ ثانیه شست و شوی دست ها می تواند از هدر رفتن حداقل ۶ لیتر آب ظرف همین چند ثانیه جلوگیری کند.
وی از شهروندان خواست تا با مدیریت مصرف، سرانه مصرف آب را کاهش دهند تا تابستان کم مشکلی را به لحاظ تامین آب داشته باشیم.
تیموری تاکید کرد: سامانه ۱۲۲ حوادث و اتفاقات شرکت آب و فاضلاب استان به صورت شبانه روز در خدمت شهروندان است تا حوادث شبکه های آب یا فاضلاب را جهت رسیدگی و رفع مشکل، گزارش نمایند.
وی ادامه داد: یکی از مهم ترین برنامه های شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، جلوگیری از مشکل کم آبی در ایام تابستان در استان و به خصوص در شهر ایلام است.
۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان ایلام از آب شرب سالم و بهداشتی بهرهمند هستند و بیش از ۵۳ درصد تحت پوشش خدمات فاضلاب قرار دارند.
استاندارد کشوری مصرف آب به ازای هر نفر در شبانه روز حدود ۱۵۰ لیتر است که در حال حاضر این عدد در ایلام بیش از ۶۰۰ لیتر افزایش یافته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - ملت بزرگ ایران، در این برهه حساس تاریخی، بار دیگر اقتدار و صلابت خود را در برابر بدخواهان به نمایش گذاشت. ایستادگی شجاعانه در برابر امپریالیسم جهانی، به ویژه صهیونیسم و آمریکا که آشکارا در پی تضعیف و ضربه زدن به این مرز و بوم هستند، با حضور پرشور و حمایت همهجانبه مردمی صورت گرفت که آگاهی و تعهدشان در دفاع از ارزشهای اسلامی و انقلابی ستودنی است.
ایلام - استاندار ایلام با اشاره به نقش راهبردی مرز مهران در تردد زائران اربعین، خبر داد که همه ظرفیتهای استان با مشارکت دستگاههای اجرایی، خدماتی، امدادی و امنیتی برای برگزاری منسجم، ایمن و روان این رویداد عظیم مردمی بهکار گرفته شده است.
تهران- کودکان از جمله اقشار جامعه بودند که در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران، با تنش های عاطفی و روانی مواجه شدند و به همین سبب ضرورت دارد که بزرگترها، بهموقع دست بکار شده و از طریق شناخت، همدلی و آموزش این آسیب ها را به حداقل برسانند.
تهران- رئیسجمهور با تاکید بر اینکه ما با مذاکره مشکلی نداریم، اما فجایعی که رژیم صهیونیستی در منطقه و کشور ما رقم زده وضعیت را بحرانی کرده است، گفت: امیدواریم پس از عبور از این بحران، باز بتوان به میز مذاکره بازگشت، البته این نیازمند یک شرط و آن اعتماد به روند گفتوگو است. نباید در میانه گفتوگو، مجدداً به رژیم صهیونیستی اجازه حمله داده شود.