نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
هادی شیرخانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نشستی که به صورت ویدیو کنفرانس با حضور وزیر نیرو، معاون وزیر نیرو در امور برق و مدیرعامل توانیر برگزار شد، پیرامون ارزیابی شرکتها بر مبنای میزان تلفات برق بحث شد که از شرکت توزیع برق استان ایلام به عنوان شرکتی که […]
هادی شیرخانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در نشستی که به صورت ویدیو کنفرانس با حضور وزیر نیرو، معاون وزیر نیرو در امور برق و مدیرعامل توانیر برگزار شد، پیرامون ارزیابی شرکتها بر مبنای میزان تلفات برق بحث شد که از شرکت توزیع برق استان ایلام به عنوان شرکتی که توانسته است رتبه برتر کاهش، تلفات را کسب کند، نام برده شده است.
وی با بیان اینکه این ارزیابی در سال ۹۸ اجرایی شده است، افزود: در این راه تدابیری از جمله تست بیش از ۶۱ هزار دستگاه کنتور، تعویض کنتورهای دستکاری شده، راکد و مکانیکی به تعداد ۱۵ هزار دستگاه، نصب یک هزار و ۷۰۰ کنتور قرائت از راه دور، نصب ۱۰۷ دستگاه ترانس کوچک و کم تلفات طراحی و اجرایی شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام یادآور شد: مجموع اقدامات صورت گرفته سبب شد سال گذشته از هزار و ۶۰۹ میلیون کیلووات انرژی خریداری شده هزار و ۴۳۲ میلیون کیلووات ساعت برق فروخته شود در حابی که این میزان فروش در سال ماقبل آن در مجموع هزار و ۳۰۷ میلیون کیلووات ساعت و هزار و ۵۱۷ میلیون کیلووات ساعت برق خریداری شده است.
شیرخانی ادامه داد: مقایسه دو عدد انرژی خریداری شده و به فروش رفته بیانگر کاهش تلفات انرژی در سال ۹۸ بوده که یکی از شاخصهای اصلی ارزیابی شرکت توزیع بوده که استان ایلام در سال ۹۸ در این بخش ممتاز شناخته شده که مورد تقدیر مدیران ارشد وزارتخانه و شرکت توانیر قرار گرفته است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر رعایت حد مجاز مصرف برق در ایام پیک مصرف گفت: تا زمانی که الگوی مصرف برق از سوی مشترکان رعایت شود اطمینان خاطر می دهیم هیچ خاموشی با برنامه ای اعمال نخواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق ایلام با تاکید بر کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق توسط آحاد مردم، به همشهریان توصیه نمود: در ساعات اوج بار کولرهای آبی، روی دور کند باشد و ترموستات کولرهای گازی را نیز بین ۲۳ تا ۲۵ درجه تنظیم کنند و حتما روی کولرهای آبی و کمپرسورهای کولرهای گازی سایه بان قرار دهند.
تعداد کل مشترکان برق استان ۵۸۵ هزار نفری ایلام ۲۳۰ هزار مشترک است که بیشتر آنها خانگی است و حدود ۳۰ درصد مشترکان برق در محدوده شهرستان ایلام قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - ملت بزرگ ایران، در این برهه حساس تاریخی، بار دیگر اقتدار و صلابت خود را در برابر بدخواهان به نمایش گذاشت. ایستادگی شجاعانه در برابر امپریالیسم جهانی، به ویژه صهیونیسم و آمریکا که آشکارا در پی تضعیف و ضربه زدن به این مرز و بوم هستند، با حضور پرشور و حمایت همهجانبه مردمی صورت گرفت که آگاهی و تعهدشان در دفاع از ارزشهای اسلامی و انقلابی ستودنی است.
ایلام - استاندار ایلام با اشاره به نقش راهبردی مرز مهران در تردد زائران اربعین، خبر داد که همه ظرفیتهای استان با مشارکت دستگاههای اجرایی، خدماتی، امدادی و امنیتی برای برگزاری منسجم، ایمن و روان این رویداد عظیم مردمی بهکار گرفته شده است.
تهران- کودکان از جمله اقشار جامعه بودند که در جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران، با تنش های عاطفی و روانی مواجه شدند و به همین سبب ضرورت دارد که بزرگترها، بهموقع دست بکار شده و از طریق شناخت، همدلی و آموزش این آسیب ها را به حداقل برسانند.
تهران- رئیسجمهور با تاکید بر اینکه ما با مذاکره مشکلی نداریم، اما فجایعی که رژیم صهیونیستی در منطقه و کشور ما رقم زده وضعیت را بحرانی کرده است، گفت: امیدواریم پس از عبور از این بحران، باز بتوان به میز مذاکره بازگشت، البته این نیازمند یک شرط و آن اعتماد به روند گفتوگو است. نباید در میانه گفتوگو، مجدداً به رژیم صهیونیستی اجازه حمله داده شود.