نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مواد لازم: نشاسته: ۳۰۰ گرم آب: ۴ پیمانه شکر: ۱ پیمانه لیمو تازه: ۱ عدد گلاب: نصف پیمانه شربت آلبالو: به مقدار لازم طرز تهیه: ۱. ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و دو پیمانه آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را […]
مواد لازم:
نشاسته: ۳۰۰ گرم آب: ۴ پیمانه شکر: ۱ پیمانه لیمو تازه: ۱ عدد گلاب: نصف پیمانه شربت آلبالو: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و دو پیمانه آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را هم بزنید تا در آب حل شود و صبر کنید تا آب شکر قوام پیدا کند.
۲. در این مرحله گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت چند بار قل بخورد. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس بعد از سرد شدن شربت آن را در یک کاسه مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
۳. بعد از یخ زدن شربت آن را از فریزر بیرون بیاورید و برای پودر کردن، آن را درون مخلوط کن بریزید. بعد از اینکه شربت یخ زده را کاملا پودر کردید، دوباره آن را به صورت پودر شده در یخچال قرار دهید.
۴. حالا نوبت به درست کردن رشتههای فالوده است. ابتدا یک قابلمه را انتخاب کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس نشاسته را به آن اضافه کنید و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، تا آب به تدریج تبخیر شود و نشاسته باقی مانده کشدار و غلیظ شود. سپس برای ایجاد رشتههای نازک نشاسته از یک آبکش با سوراخهای ریز کمک میگیریم. نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش بریزید و با فشار بر روی نشاستهها باعث شوید تا از سوراخ های ریز آبکش رد شوند. در زیر آبکش کاسهای پر از یخ قرار دهید تا رشتههای نازک روی یخها ریخته شود. توجه کنید که بهتر است که از یک آبکش با سوراخ های ریز تراستفاده کنید تا فالوده شما ریز تر و زیباتر شود.
۵. بعد از خروج رشتهها از آبکش و ریختن آنها بر روی یخ، خوب یخ را هم بزنید تا رشتهها سفت شوند. سپس یخهای یخ زده را در یک کاسه مناسب بریزید و رشتهها را به آرامی از یخ بیرون بیاورید و به کاسه حاوی یخ پودر شده اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. تا فالوده در همه جای یخ قرار بگیرد.
۶. فالوده را در یک کاسه بریزید و به آن آب لیموی تازه را با کمی شربت آلبالو اضافه کنید و به دلخواه تزیین کنید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان ایلام از اجرای گسترده اقدامات ایمنی در محورهای مواصلاتی این استان با هدف ارتقای ایمنی تردد زائران اربعین خبر داد و گفت: تاکنون ۳۳۰ کیلومتر از راههای استان خطکشی شده و این میزان تا پیش از آغاز موج اصلی سفرهای اربعین به ۶۰۰ کیلومتر افزایش خواهد یافت.
ماناسپهر - در ایلام، گویا قواعد حساب و کتاب در نانواییهای صمونپزی دستخوش تحول شده است! اینجا دیگر خبری از شمارش ساده قرص نان نیست، بلکه باید با قوانین جدید “ضرب در دو” آشنا باشید.
ماناسپهر - در این روزگار سخت، بیماری خود یک مصیبت است اما برای بسیاری از مردم ایلام، مصیبت بزرگتر، تامین هزینههای درمان است. متاسفانه، پدیده شوم “زیرمیزی” (که این روزها باید آن را “رومیزی” نامید) توسط برخی از پزشکان متخصص، عرصه را بر بیماران تنگ کرده است.
تهران- اینجا بهشت است؛ بهشتِ شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران؛ بهشتی در همین نزدیکی، بهشت خانوادههایی که در دست یکدیگر راه آسمان را پیمودند بیرنج و بیدرد؛ اینجا قطعه ۴۲ بهشتزهراست؛ تکه ای از بهشت برین در این کره خاکی.