مرغداری های ایلام روزانه ۱۴۰ تن گوشت مرغ تولید می کنند

سید محمدتراب میری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما از جوجه ریزی یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در مرغداری های استان در خرداد ماه سالجاری خبر داد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰۰ هزار قطعه افزایش یافته است. وی ادامه داد: اکنون ۴۰۰ واحد مرغداری در استان وجود […]

سید محمدتراب میری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما از جوجه ریزی یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در مرغداری های استان در خرداد ماه سالجاری خبر داد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰۰ هزار قطعه افزایش یافته است.

وی ادامه داد: اکنون ۴۰۰ واحد مرغداری در استان وجود دارد که روزانه ۱۴۰ تن مرغ در استان تولید می‌شود که بیش از نیاز مصرف استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی ایلام افزود: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان ۳۰ تن است و مرغداری‌های ایلام روزانه ۴ برابر این مقدار و حدود ۱۲۰ تن تولید می‌کنند.

میری با اشاره به بازار گوشت قرمز و گوشت مرغ استان گفت: به منظور تنظیم و متعادل سازی قیمت‌ها تاکنون ۲۰۵ تن گوشت مرغ و ۷۰ تن گوشت قرمز در انبارهای استان ذخیره سازی شده است.

وی یادآور شد: با توجه به نوسان نهاده‌ها، جوجه و سایر عوامل تولید به تبع قیمت مرغ نیز در استان با نوسانات همراه است اما با قیمت هر کیلوگرم ۱۱۲ هزار ریال در بازار عرضه می‌شود.

وی اضافه کرد: برای کاهش قیمت تمام شده مرغ گوشتی آیتم‌های پرورش مرغ گوشتی همچون تامین ذرت، جوجه یک روره، کنسانتره و مکمل‌های ریز مغذی و حمل و نقل را در قالب این طرح گنجانده شده و قیمت تعیین شده به تناسب قیمت کشور است.

رئیس جهاد کشاورزی ایلام تاکید کرد: با توجه به شعار سال به نام رونق تولید در صورت تأمین نهاده‌ها آمادگی تأمین گوشت مرغ استان و صادر کردن به کشور عراق می‌باشیم./ایرنا