امام جمعه ایلام: حضور باشکوه مردم در روز قدس نماد وحدت ایران است + فیلم

ایلام- نماینده ولی فقیه در استان ایلام گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس تجلی وحدت، انسجام و ایمان ملت ایران است و رسانه‌های جهان در حال رصد این نمایش قدرت و انزجار از استکبار جهانی هستند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «الله نور کریمی‌تبار» در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس در ایلام، با اشاره به اهمیت این راهپیمایی اظهار کرد: آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نمایش قدرت ملت ایران در برابر استکبار جهانی تبدیل شده است و مردم ما با شعارهای دشمن‌شکن «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» خشم و نفرت خود را از جنایت‌های ظالمانه آن‌ها ابراز می‌کنند.

وی افزود: این حضور باشکوه مردم، که در راستای وظایف دینی و ایمان به خدا صورت می‌گیرد، سال‌هاست نماد اتحاد و انسجام ملی بوده و رسانه‌های دنیا آن را رصد می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام تصریح کرد: راهپیمایی عظیم روز قدس باید هشداری جدی برای استکبار جهانی باشد تا از ظلم و جنایت‌های خود دست بردارند؛ چرا که خواسته ملت‌های آزاده و کشورهای اسلامی، پایان دادن به سیاست‌های تجاوزکارانه و ظلم آشکار رژیم‌های استکباری است.

به گزارش ایرنا، راهپیمایی روز جهانی قدس با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم و مسئولان استان ایلام از میدان شهید کشوری آغاز و تا مصلی بزرگ امام خمینی(ره) شهر ایلام ادامه یافت./ایرنا

 

امام جمعه ایلام: حضور باشکوه مردم در روز قدس نماد وحدت ایران است + فیلم