نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ماناسپهر – عملکرد بانک مسکن نسبت به سایر بانک ها در پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن مطلوب بوده است.
به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا و به نقل از خبرگزاری فارس؛ زهره سادات لاجوردی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و دبیر کمیسیون اجتماعی، مسکن را از بخش های مهم و مؤثر در رشد اقتصادی جامعه و رفاه خانواده ها توصیف کرد که توسعه آن در کشور می تواند بسیای از مشکلات جامعه را برطرف کرده و آسایش و رفاه را برای خانواده ها به ارمغان بیاورد.
وی طرح نهضت ملی مسکن را از راهکارهای رفع مشکل مسکن در جامعه برشمرد و افزود: بانک مسکن به عنوان تنها بانک در سیستم بانکی کشور توانسته است به تعهدات خود در بخش ارایه تسهیلات به متقاضیان این بخش عمل کند.از این رو می بایست از عملکرد مثبت این بانک قدردانی ویژه کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خرید مسکن را رویایی دست نیافتنی برای مردم در سال های اخیر عنوان و ابراز امیدواری کرد: تداوم روند پرداخت تسهیلات بانک مسکن این رویا را برای مردم عزیز کشورمان دست یافتنی می سازد.
ماناسپهر - بانک صادرات ایران در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید و سیاست خروج از بنگاهداری، با عرضه اولیه بیش از یک میلیارد سهم شرکت «توسعه ساختمان سپهر ایران» با نماد «ثپهران» در روز ۲۰ بهمنماه، گام عملی دیگری در مسیر مولدسازی داراییها و افزایش شفافیت از طریق بازار سرمایه برمیدارد.
ماناسپهر - جشنواره رسانه ابوذر امسال در حالی به کار خود پایان داد که فضایی متفاوت و کاملاً دوستانه در سالن هتل زاگرس به چشم میخورد؛ جایی که همکاران رسانهای از طیفهای مختلف، با دلگرمی و اعتماد، جمع شده بودند تا پایان این جشنواره را گرامی بدارند. این تغییرات و فضای جدید، بدون شک مدیون مدیریت جوان و باانرژی جواد نظری است که اخیراً مسئولیت بسیج رسانه استان ایلام را بر عهده گرفته است.