نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
کرمان – فرزند شهید تندگویان، وزیر سابق نفت که پدرش در اسارت بعثیها به شهادت رسید، ضمن انتقاد از برخی مسئولان که دنبال آمارسازی از عملکرد خود هستند، به بیان نمونه های رفتاری از چگونگی مواجهه شهید سلیمانی با فرزندان شهدا نیز پرداخت.
محمدمهدی تندگویان عصر یکشنبه در سومین یادواره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و بزرگداشت شهدای مقاومت با اشاره به مهمان نوازی و میزبانی خوب مردم کرمان افزود: شهید تندگویان فقط ۴۰ روز وزیر نفت بود و در این مدت چهار بار به مناطق نفت خیز سفر کرد.
وی با اشاره به اینکه شهید تندگویان در دوران دفاع مقدس نامه ای از معاون گاز دریافت می کند که در آن وضعیت گازکشی به تناسب پیش از انقلاب بررسی شده بود افزود: این شهید در پاسخ می گوید که اگر قرار باشد نسبت به آمارهای رژیم شاه مقایسه کنیم، چرا انقلاب کردیم، این نوع مقایسه اشتباه است.
فرزند شهید تندگویان ادامه داد: پدرم تاکید داشت که در مدیریت و مدل کار نباید عملکرد خودمان را با دوران قبل بسنجیم، باید بگوییم قرار بوده برای مردم چکار کنیم؟ و حالا چه کردیم؟؛ مدیران نباید برای فعالیت ها آمارسازی کنند ما بدهکار این مردم هستیم و باید سنجید که چقدر از هدف خود عقبیم.
*دوباره یتیم شدم
وی ادامه داد: هر سال سالگرد شهادت سردار دل ها به کرمان سفر کردم و هیچ گاه این سفرها جزو برنامه ریزیام نبوده، یکی از سال ها به دلیل یک پرونده قضایی مجبور شدم در سالگرد حاج قاسم در کرمان باشم.
تندگویان با اشاره به دیدار جمعی از فرزندان شهدا با مسئولان و حتی رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: ما سراغ حاج قاسم نرفتیم زیرا تنها کسی بود که سراغمان می آمد آنقدر حواسش به ما بود که ما کم می آوردیم.
وی گفت: ما وقت نمی کنیم به خانواده خود برسیم در شگفتیم شهید سلیمانی که هر روز در یک کشور بود، چطور تولد من و سایر فرزندان شهدا را فراموش نمی کرد و چطوری می دانست کی کنکور داریم و وضعیت ما چگونه است؟.
این فرزند شهید تاکید کرد: شهید سلیمانی حتی با ما تماس می گرفت و مسایل را یادآوری می کرد؛در واقع برای فرزندان شهدا همچون پدری دلسوز بود و شما نمی دانید که دوباره یتیم شدن چقدر سخت است، ما دوباره یتیم شدیم.
وی با بیان اینکه جناح، گروه، دسته و سیاست هیچ چیز برای حاج قاسم مهم نبود تصریح کرد: به جرات می توان گفت که حاج قاسم فرزندان شهدا را خیلی بیش از فرزندان خودش دوست داشت.
تندگویان افزود: حاج قاسم وصیت کرده بود که پس از شهادت پارچه ای را موقع دفن روی سینه اش قرار دهند و فرزندان شهدا آن را امضا کنند و وصیت دیگر این شهید این بود که زیر تابوتش را بگیریم.
سردار محمدرضا حسنی سعدی رییس گلزار بین المللی شهدا کرمان نیز در این آیین با بیان خاطراتی از شهید تندگویان و شکنجه های ساواک و حزب بعث گفت: این شهید مبارز، انقلابی و زندان کشیده روز ۲۲ خرداد ۱۳۲۹ متولد و ۴۰ روز وزیر نفت بود و در این مدت سه بار به پایگاه های نفتی سر زد اما در نهایت پس از اسارت در زندان حزب بعث عراق شهید شد./ایرنا
ماناسپهر - از عموم مردم ولایتمدار و قدرشناس استان ایلام برای حضور در این یادواره دعوت به عمل میآید.
تهران- اتفاقات چند وقت اخیر در آمبولانس ها و حواشی ناشی از تعرض به چند بیمار در آن و انتشار خبرهای مرتبط با این مسئله در فضای مجازی که از نظر روانی نگرانیهای زیادی را برای مردم ایجاد کرده، سبب شد تا به سراغ دکتر امین گلریز، عضو هیات علمی دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری برویم و از او درباره حقوق مرتبط با بیماران سوال کنیم.
ماناسپهر - در یکی از روزهای سرد زمستانی، خبرنگاران در یک نشست صمیمی با دکتر علی درویشی، مدیرکل بادانش و پرتلاش اداره کل آموزش و پرورش استان، به سخنان ایشان گوش فرا دادند.
تهران-مردم ایران اسلامی همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سراسر کشور بر بام خانه ها، کوچه ها و خیابان شهر ، روستا و دیار خود بانگ الله اکبر سر داده و بار دیگر پیوند خود با انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند.