نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ماناسپهر – مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از تزریق ۳۳ هزارو ۳۵۷ مگاوات ساعت برق توسط نیروگاه این شرکت در طول شش ماهه نخست سال جاری به شبکه برق سراسری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی؛ روح اله نوریان افزود: نیروگاه این پالایشگاه بعنوان بازویی توانا برای کمک به تامین برق کشور بوده و در فصل تابستان برای جلوگیری از خاموشیها به شرکت مدیریت شبکه برق ایران کمک کرده است.
وی با اشاره به اینکه نیروگاه این شرکت در طول نیمه نخست امسال ۹۲ هزارو ۳۲۸ مگاوات ساعت برق تولید نموده است،افزود: از این مقدار ۳۳ هزارو ۳۵۷ مگاوات ساعت تزریق به شبکه سراسری توزیع برق انجام شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه از مقدار تولید شده ۵۱ هزارو ۷۵۸ مگاوات ساعت مصرف این شرکت بوده است،اظهار داشت: پالایشگاه گاز ایلام در طول چند سال گذشته تاکنون با هدف یاری رساندن به تامین برق مورد نیاز کشور و در راستای مسئولیتهای اجتماعی؛ این مقدار برق به شبکه سراسری و استانی کمک نموده که خروجی آن کاهش خاموشی ها در فصل گرم سال بوده است.
نوریان با بیان اینکه تزریق برق این شرکت به شبکه توزیع برق باعث کمک به جلوگیری از خاموشی های فصل تابستان در استان ایلام شده است، تصریح کرد: پالایشگاه گاز ایلام هر ساله به منظور جلوگیری از قطعی برق به شرکت توزیع برق استان و مدیریت شبکه برق کشور کمک می کند.
وی ابراز امیدواری کرد این شرکت بتواند در سال های آتی هم به تأمین برق در فصل پیک مصرف برق به شرکت مدیریت شبکه برق ایران و استان کمک کند.
تهران- مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه سهمیه بنزین تغییر نخواهد کرد، گفت: سهمیه بنزین ویژه برای نوروز تخصیص پیدا نخواهد کرد.
ماناسپهر - تراز مثبت عملیاتی بانک صادرات ایران در10 ماه منتهی به پایان دیماه سال جاری نسبت به 9 ماه ابتدای سال، با 25 درصد رشد روبرو شد.
تهران – خبرگزاری فرانسه و روزنامه انگلیسی فایننشالتایمز در گزارشهایی از جشنهای چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به راهپیمایی مردم در چهارگوشه ایران توجه کرده و تاکید رئیس جمهوری کشورمان بر لزوم وحدت ملی در برابر تهدیدهای آمریکا را برجسته کردند.
ماناسپهر - بیمه ملت، توانگرترین شرکت بیمه کشور، در پنجمین نمایشگاه تخصصی دوچرخه، موتورسیکلت، وسایل نقلیه موتوری و هیبریدی و قطعات یدکی حضور فعال دارد.