نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ماناسپهر – مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از تزریق ۴۰ هزار و ۶۷۹ مگاوات ساعت برق، توسط نیروگاه این شرکت به شبکه برق سراسری خبر داد.
به گزارش روابط عمومی؛ روحاله نوریان با اعلام این خبر، افزود: نیروگاه این پالایشگاه بهعنوان بازویی توانا برای کمک به تأمین برق کشور بوده و در فصل تابستان برای جلوگیری از خاموشیها به شرکت مدیریت شبکه برق ایران کمک کرده است.
وی با اشاره به اینکه نیروگاه این شرکت در طول سال گذشته ۱۴۹ هزار و ۲۵۴ مگاوات ساعت برق تولید کرده، اظهار داشت: از این مقدار ۴۰ هزارو ۶۷۹ مگاوات ساعت تزریق به شبکه سراسری توزیع برق انجام شده است.
مدیر عامل شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه از این مقدار تولید شده، ۹۵ هزار و ۶۱۸ مگاوات ساعت مصرف این شرکت بوده است، تصریح کرد: از این مقدار مصرف شده ۹۰ هزار و ۳۶۱ مگاوات ساعت مصارف صنعتی و مقدار ۴ هزار و ۲۴۶ مگاوات ساعت برق مصارف غیرصنعتی بوده است.
نوریان با بیان اینکه تزریق برق این شرکت به شبکه توزیع برق باعث کمک به جلوگیری از خاموشیهای فصل تابستان در استان ایلام شده، اظهار داشت: پالایشگاه گاز ایلام به منظور جلوگیری از قطعی برق به شرکت توزیع برق استان و مدیریت شبکه برق کشور کمک می کند.
وی ابراز امیدواری کرد این شرکت بتواند در سالهای آتی هم به تأمین برق در فصل پیک مصرف برق به شرکت مدیریت شبکه برق ایران و استان کمک کند.
ماناسپهر - نیویورک - دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در گفت و گوی اختصاصی با تارنمای اکسیوس گفت که انتظار دارد دور دوم مذاکرات ایالات متحده و ایران هفته آینده برگزار شود.
ماناسپهر - تهران- یک تارنمای تحلیلی استرالیایی در گزارشی نوشت: نگاه کردن به مذاکرات ایران و آمریکا، بهعنوان شمارش معکوس برای جنگ، برداشتی اشتباه از دیپلماسی و موازنه قدرت در خاورمیانه امروزی است.
ماناسپهر - تهران - دبیر شورای عالی امنیت ملی، اعلام کرد: آمریکاییها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیستها هوشیار باشند.
ماناسپهر - تهران- سرمربی تیم فوتبال سپاهان معتقد است که آنها تیم الاهلی دوحه را دستکم نخواهند گرفت و به دنبال پیروزی با ارائه یک بازی با کیفیت هستند.