نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مسعود عاشق پرواز بود، دورههای خلبانی فوق سبک، پاراگلایدر و سقوط آزاد را با علاقه پشت سر گذاشت. اشتیاق فراوانی برای تمرینات پروازی داشت، آنقدر با علاقه پرواز کرد تا آسمانی شد. به گزارش ایرنا، مسعود عسگری شهریور سال ۱۳۶۹ در تهران دیده به جهان گشود، او ابتدا رشته الکترونیک و سپس حقوق را برای ادامه تحصیل انتخاب […]
مسعود عاشق پرواز بود، دورههای خلبانی فوق سبک، پاراگلایدر و سقوط آزاد را با علاقه پشت سر گذاشت. اشتیاق فراوانی برای تمرینات پروازی داشت، آنقدر با علاقه پرواز کرد تا آسمانی شد.
به گزارش ایرنا، مسعود عسگری شهریور سال ۱۳۶۹ در تهران دیده به جهان گشود، او ابتدا رشته الکترونیک و سپس حقوق را برای ادامه تحصیل انتخاب کرد، اما هیچکدام نتوانست پاسخگوی شوق او به پرواز باشد، به همین دلیل پرواز را جایگزین تحصیلات کرد.
صفدر عسگری پدر این شهید مدافع حرم در گفت وگو با خبرنگار ایرنا درباره خلق و خو و خاطراتش با مسعود چنین نقل می کند: او در رفتار فردی بخشنده و خانواده دوست بود به دیگران بسیار کمک می کرد و اگر می توانست گره از کار دیگران باز میکرد، در عین حال که مسعود خصوصیات یک جوان امروزی را داشت در سکوتش دنیایی از هدف و معنی بود که چگونه میتواند به این کشور خدمت و امنیت ایجاد کند.
وی افزود: او مهارت هایی همچون خلبانی با هواپیمای فوق سبک کشور، تیراندازی با سلاح های مختلف، غواص حرفه ای در عمق آب های خلیج فارس، سخره نوردی، کوه نوردی، دفاع شخصی داشت و می خواست از این مهارت ها در راستای اهداف کشور استفاده کند.
مسعود قبل از شهادت در مسیر شهادت بود
پدر این شهید مدافع حرم ادامه داد: مسعود تابع امر رهبر بود و سعی می کرد فرامین را عمل کند. می گفت که ما جوان ها که مجرد هستیم باید برای دفاع از حرم به سوریه برویم. او قبل از شهادت با پیروی از رهبر معظم، حرکت در مسیر انقلاب و خدمت و کمک به دیگران در مسیر شهادت قرار گرفت.
او جوانی آراسته، با اخلاق، بی ریا و در نظافت فوق العاده بود، با اینکه مهارتهای زیادی داشت هیچگاه به خود مغرور نمی شد و خود را از دیگران برتر نمی دانست. مسعود بیشترین وقت خود را با خانواده می گذراند، به برادر کوچکترش بسیار توجه می کرد، ارتباط خوبی با من داشت، برخی اوقات همراه او به کلاس های آموزش چتربازی و یا کات پروازی (پرش از سایت شهران تهران و قزوین) می رفتم. از لحاظ روحی شبیه من بود، در مسائل خطرناک شرکت می کرد و چون بنده دوران دفاع مقدس در ۲۰ سالگی به جبهه رفتم و در عملیات های والفجر چهار و خیبر شرکت کردم و به جبهه سرپل ذهاب هم رفته بودم وقتی مسعود از من خواست برای رفتنش به جبهه سوریه رضایت دهم با خواسته او موافقت کردم.
مدافعان حرم تهدید داعش برای بشریت را از بین بردند
عسگری افزود: بعد از اینکه خبر شهادت پسرم را شنیدم چون از لحاظ عاطفی به او دلبسته بودم ناراحت شدم اما از اینکه او عاقبت بخیر شده و در مدار اصلی با خدا معامله کرده خرسند بودم، به او افتخار و احساس غرور کردم، با ایثار و گذشت شهدای مدافع حرم تهدید داعش برای بشریت از بین رفت. همه ما روزی از دنیا می رویم اما چقدر خوب است که مانند شهدا برای آرامش انسان ها قدم برداریم.
شهادت
مسعود عسگری ۲۱ آبانماه سال ۱۳۹۴ پس از عملیات آزادسازی شهر العیس در حومه حلب سوریه به همراه احمد اعطایی، محمد رضا دهقان امیری و سید مصطفی موسوی غریبانه به شهادت رسیدند. پیکرش ۲۲ آبان ماه به کشور بازگشت و طی مراسم باشکوهی در ۲۴ آبانماه تشییع و در قطعه ۲۶ گلزار شهدای بهشت زهرا(س) تهران به خاک سپرده شد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در پیامی شهادت تعدادی از سرداران غیور نیروهای مسلح، دانشمندان هستهای و مردم بیدفاع کشور در پی حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)، خانوادههای معزز شهدا و ملت بزرگ ایران تسلیت گفت.
تهران - ستاد ملی شرایط اضطراری در جمعیت هلال احمر با صدور اطلاعیه شماره ۲، اعلام کرد: انتشار اخباری پیرامون اعلام و یا وجود شرایط اضطراری در کشور و تامین و ذخیره اقلام ضروری، کذب محض است.
ماناسپهر - جنایتی تلخ و بزرگ، در دل تاریکیهای شب رقم خورد. حمله رژیم کودککش و تروریستی صهیونیستی به خاک ایران، یک اقدام بیپروایانه، عبور از تمام خطوط قرمز، و اعلان رسمی جنگ بود؛ جنگی که دیگر نمیتوان آن را با سکوت، مماشات یا مواضع صرفاً دیپلماتیک پاسخ داد.
تهران- ستاد کل نیروهای مسلح در دومین اطلاعیه خود اعلام کرد: انتقامِ خون به ناحق ریخته شهدای این تجاوز، مأموریتی است که نیروهای مسلح در دستور کار قرار داده اند و تا تحقق آن از پای نخواهند نشست.