نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سردار علیرضا تنگسیری روز جمعه در حاشیه مراسم رژه ملی نیروهای مسلح در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مصادیق کارهای بیسابقه، افزایش سرعت شناورها نظامی با تاکید و دستور فرمانده معظم کل قوا است. فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: پس از رهنمود رهبر معظم […]
سردار علیرضا تنگسیری روز جمعه در حاشیه مراسم رژه ملی نیروهای مسلح در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از مصادیق کارهای بیسابقه، افزایش سرعت شناورها نظامی با تاکید و دستور فرمانده معظم کل قوا است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: پس از رهنمود رهبر معظم انقلاب، سرعت شناورهای نیروی دریایی سپاه پاسداران از ۳۵ نات به ۵۵ و پس از آن ۷۵ و ۹۰ نات دریایی افزایش یافت و این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
سردار تنگسیری یادآور شد: موفقیتهای دیگری مانند تجهیز شناورهای راکت انداز به موشک نیز در دنیا بی سابقه است.
این مقام ارشد نظامی، ساخت زیردریاییهای هوشمند با بُردهای بسیار زیاد و آزمایش موفقیت آمیز آنها را از دیگر دستاوردهای منحصر به فرد نظامیِ جمهوری اسلامی ایران دانست.
سردار تنگسیری اضافه کرد: در شرایط تحریم کامل، ساخت پهپاد به پیشرفتهای بزرگی رسید و از پهپادهای آبنشین تا پرنده از روی آب ساخته شد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران این موفقیتها را ثمره خون شهدای هشت سال دفاع مقدس دانست و تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران با اتکا به باورهای دینی و سیاسی و به پشتوانه قدرت نظامی نیروهای مسلح خود و حمایت همهجانبه اقشار مختلف مردم، اجازه کوچکترین کج اندیشی درباره ذرهای از آب و خاک خود به دشمنان را نخواهد داد./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - نیویورک - دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در گفت و گوی اختصاصی با تارنمای اکسیوس گفت که انتظار دارد دور دوم مذاکرات ایالات متحده و ایران هفته آینده برگزار شود.
ماناسپهر - تهران- یک تارنمای تحلیلی استرالیایی در گزارشی نوشت: نگاه کردن به مذاکرات ایران و آمریکا، بهعنوان شمارش معکوس برای جنگ، برداشتی اشتباه از دیپلماسی و موازنه قدرت در خاورمیانه امروزی است.
ماناسپهر - تهران - دبیر شورای عالی امنیت ملی، اعلام کرد: آمریکاییها باید نسبت به نقش مخرب صهیونیستها هوشیار باشند.
ماناسپهر - تهران- سرمربی تیم فوتبال سپاهان معتقد است که آنها تیم الاهلی دوحه را دستکم نخواهند گرفت و به دنبال پیروزی با ارائه یک بازی با کیفیت هستند.