در سال جاری ۵۵۰ شی تاریخی کشف شد + گزارش تصویری

شنبه زاده ادامه داد: ۱۴۱مکان گردشگری شامل هتل، مهمانپذیر، خانه مسافر، سفره خانه سنتی، مجتمع، دفاتر خدمات مسافرتی در سطح استان ایجاد شده است و در راستای خدمات دهی به مسافران ۹ پروانه دیگر نیز صادر شده است و ۷۳ پرونده ثبتی نیز تهیه شده است همچنین امسال کاوش‌های نجات بخشی در سه سد گلال، […]

شنبه زاده ادامه داد: ۱۴۱مکان گردشگری شامل هتل، مهمانپذیر، خانه مسافر، سفره خانه سنتی، مجتمع، دفاتر خدمات مسافرتی در سطح استان ایجاد شده است و در راستای خدمات دهی به مسافران ۹ پروانه دیگر نیز صادر شده است و ۷۳ پرونده ثبتی نیز تهیه شده است همچنین امسال کاوش‌های نجات بخشی در سه سد گلال، میمه و کنگیر ایوان انجام شده است.
مدیر‌کل میراث فرهنگی استان افزود: در سال ۹۷ از چهار هزار و ۴۵۷ آثار تاریخی سرکشی شده، ۵۵۰ اشیا تاریخی کشف شده است و از ۷۰ساخت وساز غیر مجاز پیشگیری شده است و با ۴۰ نفر از حفاران غیر مجاز برخورد صورت گرفته است و کشف و ضبط ۲۳ فلزیاب صورت گرفته است.
شنبه‌زاده با اشاره به برپایی ۳۳ نمایشگاه و بازارچه در استان گفت: احیا رشته‌های در حال منسوخ، ۶ انعقاد قرارداد با ادارات و بخش خصوصی و برگزاری ۱۹۷دوره آموزشی از جمله اقداماتی است که در حوزه صنایع دستی انجام پذیرفته است.
شنبه زاده با اشاره به اینکه از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از ۲ میلیون گردشگر داخلی و خارجی از مرز بین المللی مهران وارد استان شده‌اند، افزود: از این تعداد بیش از ۲۰۰ هزار نفر در هتل‌ها و مهمان‌پذیرهای استان اقامت داشته‌اند و در سالجاری ۴۵ خانه‌های بوم گردی با اختصاص ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی از محل اشتغال روستایی با اشتغالزایی ۱۱۰ نفر با ظرفیت ۱۳۰۰ نفر به کف خواب به بهره برداری رسیده است.
وی تاکید کرد: ۲۱ اقامتگاه در سطح استان با ظرفیت بیش از ۵۱۰ نفر فعال هستند و از سال ۱۳۷۰ تا کنون یک هزار و ۶۰۰ آثار باستانی در استان ایلام شناسایی شده است و ۶ اثر واقع در بخش چوار نیز بزودی در فهرست آثار ملی کشور ثبت خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی اضافه کرد: در ۶ ماهه اول سال ۹۷ گمرک استان بیش از ۶ میلیون دلار صنایع دستی استان به خارج از کشور صادر شده است و ۳۳ دفتر خدمات مسافرتی گردشگری در استان ایلام فعال هستند.