نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
علیرضا صادق آبادی عصر پنجشنبه درحاشیه بازدید از یک جایگاه عرضه بنزین درجاده آمل به محموآباد به خبرنگار ما افزود: هیچ گونه مشکلی در تولید ، تامین و توزیع بنزین مورد نیاز در جایگاه های سوخت وجود ندارد و وضعیت اکنون به حالت عادی هفته های قبل برگشته است. وی میزان تولید روزانه بنزین در […]
علیرضا صادق آبادی عصر پنجشنبه درحاشیه بازدید از یک جایگاه عرضه بنزین درجاده آمل به محموآباد به خبرنگار ما افزود: هیچ گونه مشکلی در تولید ، تامین و توزیع بنزین مورد نیاز در جایگاه های سوخت وجود ندارد و وضعیت اکنون به حالت عادی هفته های قبل برگشته است. وی میزان تولید روزانه بنزین در ۱۰ پالایشگاه کشور را هم اکنون بیش از ۹۰ میلیون لیتر اعلام کرد و ادامه داد، این میزان تولید در شش ماهه نخست سال گذشته ۶۳ میلیون لیتر و سه ماهه آخر سال ۹۶ به حدود ۷۸ میلیون لیتر و هم اکنون به حدود ۹۰ میلیون لیتر افزایش یافته است. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران گفت که هم اکنون تامین بنزین مورد نیاز استانهای شمالی از طریق خطوط لوله سراسری از پالایشگاه های تولیدی کشور به ساری و رشت منتقل و به انبار چالوس در غرب مازندران توسط تانکرهای نفتکش حمل می شود. صادق آبادی، تعطیلی جایگاه های عرضه بنزین در غرب مازندران را رد کرد و افزود: هیچیک ازجایگاه های عرضه سوخت در غرب مازندران و گیلان تعطیل نیست وحتی ۴۰میلیون لیتر بنزین مازاد نیز از طریق خطوط لوله سراسری به انبارهای ساری و رشت تزریق شده است. وی تاکید کرد که به هیچ وجه کمبود بنزین در شمال بلکه در کل کشور وجود ندارد و مردم نیز نگرانی و دغدغه ای بابت تامین بنزین مصرفی نداشته باشند.
** قیمت بنزین تا پایان سال۹۷ تغییرنمی کند معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران همچتین در پاسخ به برخی نگرانی ها مردم در خصوص قیمت بنزین نیز گفت که هیچ تصمیمی درخصوص تغییر قیمت بنزین از سوی دولت و مجلس شورای اسلامی تاکنون گرفته نشده است و اینکه اگر برنامه ای برای افزایش بنزین درسال جاری بوده باید در بودجه سال ۹۷ پیش بینی می شد. صادق آبادی گفت که در بودجه سال ۹۷ هم افزایش بنزین دیده نشده و قیمت این فرآورده نفتی تا پایان سال ثابت خواهد ماند.
** افزایش تولید بنزین تا ۱۰۷ میلیون لیتر در سال جاری وی همچنین به برنامه های حمایتی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران برای افزایش دادن ظرفیت فعلی تولید بنزین در کشور خبر داد وگفت: با فعال شدن فاز سوم خط تولید ستاره پالایشگاه خلیج فارس ظرفیت نهایی تولید بنزین کشور به حدود ۱۰۷ میلیون لیتر در روز افزایش خواهد یافت. صادق آبادی با تاکید براینکه در زمان حاضر نیازی به واردات بنزین به کشور نیست و تولید در کشور بیش از مصرف آن است، گفت: در تولید، انتقال و توزیع بنزین و دیگر فرآورده های نفتی، مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به صورت شبانه روزی مشغول به کار هستند تا مشکلی در تامین سوخت شهروندان به وجود نیاید./ایرنا
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ماناسپهر - مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: پس از سالها انجام پیگیریهای مستمر و مجدانه، با حکم صادره از سوی دادگاه لاهه در تاریخ ۲۲ آوریل ۲۰۲۵، با رد اعتراض دولت بحرین، رای داوری صادره دیوان داوری بینالمللی به نفع بانکهای صادرات ایران و ملی ایران تأیید شد.
ماناسپهر - مدیرعامل بانک صادرات ایران در نخستین روز از «همایش ملی حقوق بانکی» استفاده از ابزارهای تأمین مالی زنجیره تأمین را راهبردی مهم در کنترل نقدینگی، کاهش تورم، کمک به رفع ناترازی جریان نقدی تولیدکنندگان، بودجه خانوار و بانکها عنوان کرد و به تشریح دلایل و واقعیتهای اقتصاد ایران در مواجهه با سهم بانکها از تأمین مالی اقتصاد کشور پرداخت.
ماناسپهر - بیمه ملت برای بیست و یکمین سال پیاپی مجوز قبولی اتکایی از داخل را از بیمه مرکزی دریافت کرد.
ماناسپهر - خالص درآمد بانک صادرات ایران در فروردین 1404 با یک پرش بلند مواجه شد و با 114 درصد جهش نسبت به فروردین سال 1403 به رقم 26 هزار و 838 میلیارد ریال رسید. نشانهای از استمرار روند مثبت بانکداری یکی از بزرگترین بانکهای ایران که هم از رضایت مشتریان حکایت دارد و هم نویدبخش کیفیت سودسازی وبصادر است.